A kedd munkaruháinak jelentése: Renata Washable Silk Blouse

A napi munkaruhák jelentései egy darab számára megfelelő ruhát javasolnak az árak körében.
Amour vert sok hype -t kap a fenntartható gyakorlata miatt, de ugyanolyan fontos, hogy abszolút gyönyörű ruhákat készít. Ez a mosható selyem blúz 15 (!) Különböző szilárd anyagban és nyomatokban kapható, de különösen vonzom ezt a hangulatos virágot.
Egy enyhe V-nyakkal és rövid ujjúnal tökéletesen egy szoknyakruhával megy, vagy csak egy pár vékony nadrággal maradt.
A teteje 148 USD az Amour Vertnél, és xxs – xl méretben kapható.
Ez a bejegyzés magában foglalja a kapcsolt linkeket, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – Eladó, akár 75% kedvezmény!
Net-a-Porter-7000+ új sor hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Tárolóüzem eladás: akár 60% kedvezmény
Loft: Nyári engedély: 70% -kal a rendes költségek
J.Crew-75 USD farmer és több kopás-most stílusok
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágyneműből
Ejtőernyős-40% -ot takaríthat meg az utolsó esélyt
Megújulás – nappali eladás: akár 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a világításukat)

Szépség (ish) Szerda: Hogyan kezeled a rovarcsípéseket?

Az Amazon Services LLC Associates Programban részt vevő, a társult hirdetési program, amelyet az A jelzések szállítására hoztak létre, az Amazon.com és a kapcsolt webhelyekhez való kapcsolódás révén.
Hogyan kezelheti a rovarcsípéseket – mindkettő megakadályozza őket, és megakadályozza magát, hogy karcoljon rájuk? Ha bármilyen nagy rendezvénye van (munkához vagy játékhoz, például interjúhoz vagy esküvőhöz), fedezi őket?
Nemrégiben megharaptam (Allllllllll a lábaim felett), és így érdekes kérdés volt. (És azt hiszem, hogy az összes keresésem, amely összehasonlítja a különböző hibás harapásokat, az összes megcélzott hirdetés megszerzését eredményezte !!) (azt hiszem, hogy szúnyogok voltak, a mérgező tölgyfa kiütés külső lehetőségével.)
Hihetetlenül hosszú idő alatt nem beszéltünk erről (még akkor is, amikor egy olvasó azon tűnődött, hogyan lehet profi és lefedni a hibát megharapott lábát) – szóval beszéljünk meg. (Kissé szórakoztató, hogy az olvasó 2009 -ben kommentálja, mindazon dolgot mondott: „Nem tudom elhinni, hogy ezt mondom, de viseljen nadrágot szoknya öltöny helyett.”)
A fenti képen: 1) Dynatrap 2) Bug Lights 3) Kicsi ventilátor 4) Thermacell 5) Riasztó sávok 6) Sawyer termékek rovarriasztó 7) Riasztó matricák 8) Cortizone Cream 9) A BUG BITE BITE TÍPUS 10) Stingeze 11) Westmore Body Covery Perfector Perfector Perfector Perfector Perfector Perfector Perfector (Szintén ez a Sally Hansen!)
Hogyan lehet megállítani a rovarcsípéseket
A rovarcsípés megakadályozása otthonában

Megkaptuk ezt a nagymértékben ajánlott Thermacell szúnyog visszatartó eszközt-ez elég kicsi és zillion pozitív véleményekkel rendelkezik. Ezt azonban fel kell tölteni, és valahogy úgy tűnik, hogy mindig elfelejtjük, hogy magunkkal hozza ki, amikor elmegyünk (vagy amikor emlékezzünk, nem számítanak fel). Van egy dinatrapunk is a nyári hónapokban, amely úgy tűnik, hogy nagyon jó munkát végez a szúnyogok leállításában (nem emlékszem a pontos modellünkre). Két másik dolog, amit kipróbáltam: ezek a LED -es hibás izzók, amelyek szerintem jól működnek, mert elfelejtettem, hogy használjuk őket, és (ha ez csak szúnyogok), a kis rajongók is távolíthatják a szúnyogokat, mert ők „Nagyon gyenge, ha a repülésre vonatkozik (ezt a tetején látják el).

Hogyan lehet megállítani a rovarcsípéseket útközben

Az évek során különféle karkötő zenekarokat és matricákat kaptam, különösen akkor, ha a gyerekek kicsik voltak – nem vagyok nagy rajongója annak, hogy miként szagolják, de azt hiszem, hogy legközelebb egy esős napon megyek enni. Próbáljon meg hurkolni egyet a bokám körül. (Én vagyok az egyetlen, akit életben fogyasztanak, miközben az éttermekben kívül étkeznek?) Nem emlékszem pontosan, melyik márkát vásároltuk, de ez jónak tűnik, amit kipróbálhat. Emlékszem, hogy nem tetszett a matricák, amikor a gyerekek kicsik voltak, de kipróbálhatom ezt a márkát a Citronellaolajjal. (Ohhhh – Szeretem, hogy megmutatják, hogy egy babakocsi műanyag részén ragadtak, ez jobb választás lett volna, ha a gyerekeim fiatalok voltak.)
Amikor emlékeztünk arra, hogy permetezzük magunkat, tetszett ez a spray – nem szaga volt túl szörnyű, és úgy tűnt, hogy távol tartja a hibákat.

Hogyan kell kezelni a rovarcsípések viszketését

Ez volt az a rész, amely megölt engem – én a viszketés. Megpróbáltam a kortizonkrémet feltenni az egyes foltokra, és nadrágot viselni, amikor az időjárás megengedett (forró volt!). Korlátozott segítség, de valami más, amit megtehetsz, az, hogy megkarcolja a test nem megharapott részét, mint a karod-azt hiszem, hogy elégedett érzést kapsz, hogy valami megkarcol, anélkül, hogy veszélybe kerülne, hogy sokkal több bőrre törne.
A legutóbbi Bug Bite Palooza után azonban szöveges üzeneteket küldtem néhány barátnőmmel, akikkel étkeztem, és egyikük Stingeze -ről esküszik – túl későn érkezett, hogy kipróbáljam a viszketésem magasságában, De a következő alkalommal az arzenálomban van. Ennek a furcsa szívóanyagnak, a Bug Bite -dolognak, amely vonzza nekem, mert nem áll egyetlen vegyi anyagból; Ehelyett eltávolítja a rovarmérőt, a nyálot és más irritáló anyagokat. (Ez talált engem a közösségi médiában!)
Hogyan lehet elrejteni a rovarcsípéseket

Nyilvánvaló, hogy a bőr gyógyítására kell összpontosítania – plusz senki sem akarja, hogy a lábait rejtegetővel csúsztassa. De ha egy nagy rendezvényed jön, mint egy esküvő vagy egy interjú, akkor jó dolgokat hallottam erről a vízálló test rejtegetőjéről, de még nem próbáltam magam. Érdemes lehet kipróbálni ezen a nyári ragyogó testápolót is. (Ó, és elfelejtettem, hogy Sally Hansen egy láb sminkterméket is készít, és ennek a Dermablend Body Foundationnak SPF 25 is van.)
Olvasók, mi a legjobb terméke és ötlete a hibás harapások kezelésére, függetlenül attól, hogy megállítja őket, enyhíti a Bug Bitch viszketését, vagy lefedi a rovarcsípéseket?