Saját címke ruházat: Csatlakozzon a trendhez, és sokkal több nyereséget szerezzen

Saját címkézési ruházat: Csatlakozzon a trendhez, és sokkal több profitot szerezzen
2012.08.23., Feladta Alanic Global

A szolgáltatás üzemeltetése egy dolog, de a márka építése vagy létrehozása nehéz. Függetlenül attól, hogy a niche -t vagy az iparágot, amelyben tartózkodik, mindig egy jutalmazó és zökkenőmentes szolgáltatást szeretne, amely segíthet pénzt keresni. Mint azonban tudod, vagy van egy tekercseléssel, a puszta szolgáltatás jól ismert márkává történő átalakítása sok időt, energiát és erőfeszítést igényel. A saját címke fogalma sokkal könnyebbé teszi az Ön számára.
Noha sokan már hallottak róla, azok számára, akiknek még mindig nincs ötlete, általában arról szól, hogy a ruhákat harmadik fél eladójától beszerezzék.
Manapság meglehetősen tendencia a ruházatiparban, mivel sok szolgáltatótulajdonos és kereskedők elmozdulnak rá. Ehhez kapcsolatba lép egy kiváló, saját címkével rendelkező ruházati gyártó, amely általában egy produkciós egység, amely egy adott márka számára eladható termékeket generál.
Tegye meg a következő nagy lépést
Tudja, hogy a saját címkével kapcsolatos ruházat sokkal több módon segíthet Önnek és szolgáltatásának, mint amennyit el tudsz képzelni?
Nagyon sok pénzt takaríthat meg, és a haszonkulcsok jelentősen felmegyek, ha nem kell egyedül ruhát gyártania. Az a rugalmasság, amelyet élvezhet, amikor a ruházatban saját címkézéssel jár, az a nagy előnye. A gyártók rengeteg testreszabási lehetőséget kínálnak Önnek.
Alapvető fontosságú, hogy újra és újra bemutasson valami újat, valami izgalmas az ügyfelek számára, hogy ismertté tegye magát, és megkülönböztesse magát másoktól. A saját címkéző gyártók segítségével teljes mértékben töltheti fel, mikor mennek el az elemek és milyen sebességgel. A kívánt elemek típusa alapján testreszabhatja azokat, hogy egyetlen ügyfél sem léphessen ki az online webhelyről vagy áruházból vásárlás nélkül.
A saját címkézés másik csodálatos előnye, hogy itt sokkal többet generálhat. Ez nemcsak nagyobb közönséget hozhat létre a házon belüli más személyes termékek számára, hanem jól működhet az értékesítési arány javítása érdekében.
A saját címkézés értékes a szolgáltatáshoz, valamint a készítő számára, amely a lehető legjobb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy márkád világossá váljon. Ezenkívül itt nem kell aggódnia a különféle termékek megvásárlásával kapcsolatban, és csökkentheti a felesleges közvetítőket azáltal, hogy egyenesen a saját címkével rendelkező ruházati gyártók számára lehetőségeket használ.

Nagyon biztonságos a saját címkével járni?
Természetes, hogy kétséges vagy szorongó érzés, amikor arról van szó, hogy a márkád iránti hitedet másokkal szembeni hitedről szól. Az a gondolat, hogy képesek lesznek -e a lehető legjobbat hozni az ügyfelek számára. Tehát ehhez mindig kapcsolatba kell lépnie egy népszerű készítővel, amely a munka etikájáról és alapelveiről ismert. Ne feledje, hogy nagyon fontos, ha kiválasztja azt, amely ugyanazt a jövőképet osztja meg, mint te.
Szüksége van módos, kiváló minőségű, sima nagykereskedelmi flanel ingre? Vegye fel a kapcsolatot ma egy kiváló ruházati készítővel!
Címkék:
flanel pólók gyártója
flanel póló nagykereskedelem
saját címkézési ruházat
saját címkéni ruházati márka
Saját címkézésű ruházati vonal
Saját címkézésű ruházati gyártó
Saját címkézésű ruházati beszállítók
nagykereskedelmi flanel ing
Nagykereskedelmi flanel póló ingek USA

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Hétvégi nyitott szál

Valami a fejedben? csevegjen róla.
Örömteli hétvége, srácok! A Nordstrom több évszakban már több szezonban volt ez a hétköznapi vegyes média tunika, és mindig figyelemre méltó véleményeket kap. Végül megharapom, és tetszik (különösen az eladási áron) – lágy, elég könnyen mossa fel, nem tablettál vagy ráncol, és egy zillion csinos színben kapható. Van egy csomó szín, beleértve ezt is, most 35 dollárra (eredetileg 58 dollár). Plusz méretű és vékony méretben is kapható. Pleione vegyes média tunika PSST: Örömmel Húsvét és örömmel húsvéti mindenkinek, aki ünnepli ezt a hétvégét! (L-3)
Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy kapcsolt hirdetési programban, amelyet az AMlicts számunkra hoztak létre, hogy díjakat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, legfeljebb 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-Féléves barátok és családi rendezvény, 40% kedvezmény a teljes áron!
Banán Köztársaság gyár-féléves barátok és családi rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – extra 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Factory – legfeljebb 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; További 15% kedvezmény a tetejére, pólókra és cipőkre
Loft – 50% kedvezmény minden és ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot takaríthat meg
Neiman Marcus – Utolsó hívás eladás, legfeljebb 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg akár 60% -ot a 9/12 -től
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Secret-40-70% -ot takaríthat meg az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – Legfeljebb 35% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek

Néhány legfrissebb cikkünk itt, a Corporette -nál…
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módja annak, hogy emlékezzen arra, hogy elhozza a gyógyszereit

Mit kell szerezni Ann Taylornál

Melyek a kedvenc TV -műsoraid a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

Tippek pontosan arról, hogyan tudsz gondoskodni a finom alsóneműről, valamint a ruhákról

Tippek pontosan arról, hogy miként tudsz gondoskodni a finom alsóneműről, valamint a ruhákról
2012.02.26.

A prémium fehérneműbe történő befektetéssel a cél a kényelem és a szépség javítása, miközben pontosan ugyanabban az időben biztosítja, hogy a magas színvonal ott legyen. Az erős anyag azonban nem egyenlő elpusztíthatatlan! Ennek ellenére sokan úgy vélik, hogy a ruhadarabok vagy az alulhárítás költségeinek elhelyezése azt jelenti, hogy az túléli a mosógépet. Tehát itt van néhány szakértői tipp a szekrény mentéséhez.
Hogyan vigyázzon a finom alsóneműire?
Finom anyagok: szatén, selyem, bársony, tüll, csipke

Minél finomabb az anyag, annál finomabb. Ezért a vonzó fehérnemű megőrzése érdekében a legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldás a legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldás a legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldás a legbiztonságosabb és leghatékonyabb megoldás a legbiztonságosabb alulhéjú alkotóktól, amelyek a legbiztonságosabbak. Kétségtelen, hogy időbe telik, bár megéri.
Kézi tisztítsa meg a törékeny alsóneműt
Külön fekete és fehér is az árnyalatoktól. A fehér alsónemű hajlamos arra, hogy szürkévé váljon, valamint a feketék elhalványulása vagy fehéren. Ennek eltávolításához tisztítsa meg őket csak ugyanazon hang részeivel.

Áztassa az alsóneműjét 5 percig a Celsius 30 fok alatti vízben.

Tisztítsa meg alaposan szappan vagy mosószer felhasználásával.

Öblítse le a langyos víz, valamint a második alkalommal hideg vízben, hogy kiküszöbölje a tartózkodó szappanokat, mosószert vagy más maradékokat.

Ne feledje, hogy ne húzza meg az alsóneműt is, és ha nem akarja torzítani a fehérneműt. Szárítsa meg őket laposan vagy egy törülköző tetejére, amely a vízbe áztatja, azonban ne tegye őket a radiátorok tetejére, hogy megőrizze az alakot és a színeket. Végül nem emlékszik a vasalásra, valamint a szárítóra, amely jelentősen tönkreteszi az anyagokat.

Ha továbbra is meg akarja tisztítani az alsóneműt egy mosógépben, tegye őket párnahuzatokba, hálókba vagy zsebekbe a mérsékelt mosáshoz. Próbálja ki az alacsony hőmérsékleti ciklusokat anélkül, hogy soha 30 Celsius fokot keresztezne, és használjon enyhe mosószert. Végül az anyaglágyító eltávolítása, amely befolyásolja a ruházat rugalmasságát.
Hogyan vigyázzunk a finom ruházatra?
Az ikonikus társalgó vagy sportruházat-ruházat esetében a hagyományos gépmosás 40-60 fokos között ideális esetben megfelelő. Ennek ellenére a törékenyebb anyagokhoz figyelőbbnek kell lennie.

Üzleti tulajdonosok, valamint a kiskereskedők, ha nagykereskedelmi ruházati finom anyagokat szeretne hozzáadni a boltjához, akkor az egyik megbízható nagykereskedelmi ruházati gyártó támogató csoportjával kapcsolatba lép. Tudja meg, hogy mit kell elhelyeznie, és elküldheti a leveleit. Kuráljon egy ömlesztett megrendelést, és küldje el a vállalkozásnak a gyors kézbesítés céljából.

Audio verzió: Tippek pontosan arról, hogyan tudsz gondoskodni a finom alsóneműről, valamint a ruhákról

Releváns blog-a legújabb alsónemű stílusok a srác számára, amelyet az alsó öltözködők kínálnak

Irány:

Címkék:
ömlesztett ruhadarabok gyártói
ömlesztett nagykereskedelmi ruházati disztribútorok Texasban
ömlesztett nagykereskedelmi ruhadarabolók Oregonban
Ruházatgyártók Észak -Karolinában
Egyéni alulhéjú gyártók
Fehérnemű gyártója USA
fehérnemű gyártók
Fehérnemű nagykereskedelem New Jersey -ben
fehérnemű nagykereskedők
Nagykereskedelmi ruházati üzlet Angliában
Nagykereskedelmi ruházati gyártók
Nagykereskedelmi ömlesztett ruhadarabok beszállítói floridai
nagykereskedelmi ruházat
Nagykereskedelmi ruházati gyártók Kaliforniában
Nagykereskedelmi alsóvárés New Yorkban
Nagykereskedelmi alsó öltözködők az Egyesült Arab Emírségekben

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Vadászat: A legjobb széles lábú nadrág, amelyet viselni kell

Persze, mindannyian tudjuk, hogy a szekrények számára milyen alapvető fontosságú a szekrények a szekrényekben, de ha először vásárol egyet, vagy kicseréli Az egyik, amelyet a földbe viselt, fájdalom lehet, ha pontosan megtalálja a megfelelő inkarnációt az üzletekben. A „Hunt” című cikkben az üzletekben olyan alapvető tárgyat keresünk, amelynek minden nőnek rendelkeznie kell.
Elizabeth a múlt héten közzétette az Express széles lábú nadrágját, és jelenleg olyan sok van, hogy azt hittem, hogy mini vadászatot készítünk a legjobb széles lábú nadrághoz, hogy most működjön. Olvasók, mit érzel a trendről? Melyek a legjobb széles lábú nadrág, amelyet viselni kell? Melyek a legjobb tippeid a szegélyezéshez, és mely cipőkkel és felsőkkel párosítják őket?
A 0,02 dolláros esetén még mindig úgy érzem, hogy a teljes hosszúságú, széles lábú nadrág megfelelő szegélyezése enyhe töréssel kell lennie a cipő vámpírján, anélkül, hogy a hátsó részét összevonná vagy húzza. (Tényleg újra kell újjáépítenem a grafikát a szegélyhosszról szóló poszton, de általában még mindig egyetértek a régebbi tanácsokkal.) Szeretem őket cipőkkel vagy más lapos cipőkkel stílusos stílusban – bár egy sarok megszerzése egy kicsit trükkös lehet, bár Szeretném hallani a tippeidet! (Egy másik lehetséges kérdés, amelyet várni kell: Viselhet -e cipőt anélkül, hogy a nadrág lábát elkapnánk, és a hevederbe, a csipkékbe vagy a cipőszállítóval beillesztik – ilyenek a képen? A csizma ideális lehet. )
A teljes hosszúságú nadrágban azonban az a legfontosabb dolog, hogy valóban tudnia kell, hogy melyik cipőt tervezi viselni, amikor szegélyt kap-, majd ragaszkodni kell a cipő általános magasságához minden alkalommal, amikor a nadrágot viseli.
Látom, hogy a széles lábú nadrágot sok növényi tetejű stílusú stílusban látom-az iroda számára egy munka-elfogadható testre vagy más szorosan felszerelt tetejére váltottam.

Csak egy újabb megjegyzés a szövetekről: Úgy érzem, mint egy drapey szövet, vagy egy nehéz szövet, mint például a tweed vagy a flanel, jobb az ilyen típusú nadrágok számára Nadrág, hogy dolgozzon, elkerülném ezeket a szöveteket.
Olvasók, mi a véleményed? Vettél már nagyszerű széles lábú nadrágot a munkához vagy az utóbbi időben? Hogyan vezetted őket, és miben viseled őket?
A képen a tetején: bézs / rózsaszín / bézs
Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.

Vettem ezeket a 35 dolláros Amazon nadrágot, miután láttam őket néhány Tiktok -befolyásolón, és tetszett, hogy rövidebb hosszúságúak voltak. A profik: ők illeszkednek nekem, és a Hems egyáltalán nem húzódik – és a szövet, bár olcsó, drapey és folyékony. Hátrányok: Nagyon szélesek. Szintén ebben a nagyon költséghatékony árkategóriában: cél (rendes és plusz méretű), Banana Republic Factory (45 USD+).

Ez valami más, amit láttam a Tiktok-on, különösen a közepes méretű bloggereknél: Abercrombie Pants a győzelemért! Minden alkalommal, amikor elmentem a weboldalra, rendkívül korlátozott méretűek, de még mindig rendelkezésre állnak, tehát azt gyanítom, hogy csak egyenetlen módon újratelepítik őket. (Lehet, hogy jobb szerencséd van a helyi üzletben.)

A nadrág 90 dollár az Abercrombie-nál, a XXS-XXL méretben hosszú, szabályos és rövid méretű. Szintén ebben az ártartományban: 1. érték, NYDJ, GAP és Express.

Ezek az Everlane nadrágok mesésnek tűnnek 118 dollárért. 30 ″ és 32 ″ hosszúságú, 0-16 és 4 színűek. Egy hasonló alkalmi/drapey érzéshez ezen az árpont körül nézze meg a Madewell-t (Petite, Normál, magas méretű 0-16 méretű) és Norma Kamali-ra (nagyra értékelt, sok recenzens megjegyzi, hogy nagyszerű utazási nadrágok). Ezek az antro nadrág 140 dollár, és rendszeres, vékony, magas és plusz méretű.

Egy újabb plusz méretű, barátságos márka, nagyszerű, széles lábú nadrággal, amelyet a munkához viselhet: reformáció, rengeteg színben kapható, 0-12 méretű és kevesebb színben, 14-24 méretben. Néhány színt találhat a Nordstrom és más kiskereskedőknél is. 178 dollár.

Ezek a 218 dolláros kedvenc lányok nadrágja nagyszerűen néz ki, és kb. 6 színben kaphatók a Nordstrom és a PredititedAvaling.com oldalon (ó, és rövid hosszúságúak). A 0-18 méretben kaphatók. Szintén ebben az ártartományban: MMLF (sima front, 295 USD), Reiss (több fellendezett nadrág, mint széles, 245 USD+).
Olvasók, mi a legjobb széles lábú nadrág, amelyet 2022-ben viselni kell? Melyek a legjobb tippeid a szegélyezéshez, és mely cipőkkel és felsőkkel párosítják őket?

Mint ez a szolgáltatás? Nézze meg a legutóbbi részleteket!
Közösségi média képek betéti fotókon keresztül / janifest (nő a kék bársony szék ellen, széles lábú nadrágot visel a Wea-hozr fehéren dolgozni).

8 dolog, amit Tony Gorga nem tud élni

, nézzük meg Tony Gorga EDC -jét

A mindennapi hordozás világa (a.K.A. EDC) nagyon érdekes számomra. Úgy tűnik, hogy ezek a videók őrülten jól teljesítenek a YouTube-on, és egészen a közelmúltig fogalmam sem volt, hogy egész csatornák vannak arra, hogy bármit is szenteljenek, hogy a Knick-ütők srácok hordozzanak. De ott vannak. Tehát a megosztás szellemében itt van, amit velem hordok és miért.

Mindenkaros

Az utóbbi években egy kicsit OCD -re lettem a rendetlenségről. Utálom azt is futni, hogy azt kérdezem, hogy „hol vannak az autóim Keys?”, Amikor elkerülhetetlenül késem az ajtón, hogy leesjem a lányomat a nappali gondozásban. Annak elkerülése érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüljem az összes EDC-t, pontosan ugyanabban a helyen tartom-ez a bőr. Ez a ház bejáratában van, és mindent eldobok, amikor belépek. Kevesebb rendetlenség a számlálókon, és kevesebb idő próbálkozni a dolgok megtalálására.

A BOLT

Keresse meg az egyedi férfi ruházat és tartozékok gyűjteményét

FEDEZD FEL

Kocsi kulcsok

x

10 azonnali és könnyű férfi stílusfrissítés

További videók

0 másodperc 5 perc, 10 másodperc

Következö
A végső kezdő kapszula szekrény
09:22

Élő
00:00
05:10
05:10

Noha Detroiton kívül nőttem fel, soha nem voltam „autófickó”. Az utóbbi években azonban egy kicsit jobban bekerültem a formába, a funkcióba és a formatervezésbe. Kiváló üzletet találtam egy nagyon alacsony mozdulatlan Audi A4-rel 2020-ban, és tovább kellett lépnem. Noha ez nem a „családi autó”, kiváló út volt. Funkcionális, kényelmes, és a turbó rengeteg PEP -t ad neki, hogy egy hátsó utat vegyen. Noha a lakóhelyem nem kap túl sok havat, nagyon ajánlom az Audi Quattro rendszerét.

Azt is észreveszi, hogy a kulcsgyűrűm egyetlen másik dolog a házkulcs. Nincs titkos élelmiszerbolt-klub tagsága, nincs a hónapos zselés klubcímke-egyik sem. A lehető legkisebb tömeget akarok a zsebemben.

Pénztárca

Apám óriási pénztárcát hordoz – olyan nagy, hogy egyszerre szüksége volt egy gumiszalagra, hogy együtt tartsa, miután a tépőzáras viselt. Nagyon Costanza. Ezen a ponton úgy döntöttem, hogy hordoztam egy kártya tokját, és csak az alapvető elemeket tartom ott. És mivel láttam, hogy oly sok srácnak kétévente kell kicserélnie az övéket, tudtam, hogy azt akarom, hogy valami tartós legyen.

Tehát úgy döntöttem, hogy egy Shell Cordovan kártya tok. Megtaláltam ezt az Etsy -n, minden helyről. A Horween Classic #8 színéből készül, és a kék kontrasztvarlás különösen szépnek tűnik. Körülbelül egy éve volt ez, és csodálatos volt. Elkezdett felvenni egy kis patinát, és biztonságosan megtartotta azt, amit ott tartok. Ami, őszintén szólva, nem sok: két hitelkártya, a vezetői engedélyem és a biztosítási kártya.

Esküvői zenekar

Az esküvői zenekarok egyike azoknak a mélyen személyes dolgoknak, amelyek mögöttük van egy történet. Itt szeretném azt gondolni, hogy van egy lecke, amelyet meg kell tanulni.

Amikor először házas voltam, volt egy 6 mm -es volfrám zenekarom. Azért választottam, mert sok más srácnak volt nekik – és hozzáférhetők voltak ahhoz, amit akkoriban ésszerűen megengedhetünk maguknak. De augusztus közepén, körülbelül 11 órakor, egy meglehetősen jelentős reggeli után voltam. Röviden: nem voltam megfelelő méretű, és nagyon nehéz lett folytatni. Mivel a volfrámszalagok nem lehetnek újra méretezve, három év után újat kellett vásárolnom.

A zenekarom kissé kupola van egy kerek szélével. Ilyen módon átcsúszik a csuklómon, de még mindig biztonságosan ül az ujjamon. Én is 6,75 -kor voltam – nem 6,5 vagy 7., ez olyan kicsi volt, amennyire csak tudtam, miközben még mindig kényelmesen be- és kikapcsolhattam. 5 mm széles – nem 4, nem 6, hanem öt. Lehet, hogy már korábban megemlítettem, hogy kissé rögeszmés vagyok, és ezt a szélességet nemcsak azért választották, mert egyedülálló, hanem a szememnek is a megfelelő aránya az ujjam számára. A 18K helyett 14K, mert egy kicsit nehezebben akartam.

A lecke ugyanakkor az, hogy valami egyedi dolgot válasszon az Ön számára, nem azért, mert jelenleg trend.

Néz

Noha abszolút értékelni tudom az időméréseket és a lenyűgöző mechanikus tárgyak bonyolult terveit, valószínűleg én vagyok a legkevésbé „figyelő srác” a webhely közreműködőiből. Van egy tisztességes kollekcióm, de a kedvencem a Hamiltonból származó ViewMatic Jazzmaster Automatic (Ref.H32515555). A 40 mm-es tok mérete kiválóan alkalmas a csuklómra, és ez a tárcsa és a heveder bármivel működik, a pólótól a kettős mellű öltönyig.

Figyelembe vettem a megvásárlását, amikor rájöttem, hogy apám leszek, de egy meglepő munka bónusz lehetővé tette számomra, hogy egy kicsit hamarabb megtegyem. Már több mint négy éve volt, és nem hiszem, hogy hamarosan kimarad a kollekcióból.

Telefon

Nem vagyok olyan, aki feláll a következő „legújabb és legnagyobb” -ra, amely a következő tech -eszközöket jelent meg. De jelenleg hordom az iPhone 12 Pro -t, és örülök, hogy megtettem. A 12MP-es kamerarendszer kiváló, biztos, de amit az előző modellek sokaságában igazán értékelek, az a visszatérés a négyzet alakú szélekhez. A szememnek tisztább kialakítást eredményez. A Peel minimalista tokját is megyek.

Napszemüveg

Én vagyokMessze a Bono -tól, de a szemem meglehetősen érzékeny, és a legtöbb alkalommal napszemüveget hordok. Mivel annyira kihasználom őket, a minőségi párnak megfelelő volt a befektetés. És számomra nincs egy pár jobb, mint a Persol 714S.

A kisebb 52 mm -es modellre mentem, és ez a legjobban működött a noggin méretéhez. A „Havanna” teknős és a barna (polarizált) lencse kiegészíti azt, amit én is viselek.

Míg a 714-esek a hajtogatási modell, valójában nem hajtogatom őket, hacsak nem kell csomagolni őket egy hordtáskába.

Golfgyakorlat FOB

Mint sokan, a golf 2020 -ban az életem lényeges részévé vált. A pálya menekülési hely, és a játék egy módja annak, hogy folyamatosan kihívást jelentsen mind fizikailag, mind mentálisan. Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy klubom van, amelynek kiemelkedő gyakorlati lehetőségei szó szerint az utcán a házamból, így hetente néhányszor kijuthatok ebédszünetben, vagy miután a lányom aludt, hogy néhány golyót megüthessen, és Próbáljon elérni egy számjegyű hátrányt.

Csomagolás

Az EDC -m természetesen változhat attól függően, hogy hova megyek azon a napon. De tudatos és szándékos voltam azzal, amit hordok és miért. Ez egy kevésbé változó, amelyet figyelembe kell vennem, és sokkal hatékonyabbá teszek.

Athleisure trend 2020-ban: Az első osztályú nagykereskedelmi fitneszruházat-gyártó figyelembe veszi!

2020-as atlétikai trend: Az első osztályú nagykereskedelmi fitnesz ruházati gyártó figyelmeztet!
2019.12.15., Feladta Alanic Global
Gondolod, hogy a tornaterem viselése csak az edzőteremre korlátozódik? Nos, ez elég igazságtalan lenne a divatos tornaterem viselése szempontjából, ha egy ilyen normal alkalmaznák az atlétika és a szabadidő és a lazítás összekeverésének közelmúltbeli tendenciáját. Rihannától és Beyoncé -től Pharrell Williams -ig – mindenkit láttak sportos atlétikai ruháknak mindenütt. Nos, bár több ezer fontot és dollárt költhet az ideális atlétikai ruhák megszerzéséhez, ha megkérdezed tőlünk, arra kérnénk, hogy tartsa könnyű, de lenyűgöző. Az Athleisure az alkalmi divat új neve, és az Egyesült Államokban a fitnesz -furcsaságok és a divat szerelmeseinek hullámzó hatása van.

Íme néhány trükk, amelyek az ideális atlétikai ruhának szerezhetik magukat anélkül, hogy gyakorlatilag megszakítanák a banki egyenleget –

Csak egy pár fekete jóga nadrágra van szüksége: a fekete vágott, vékony jóga nadrág kiejti a kényelmet és a pihenést. Most ezt a kivágott jóga nadrágot is viselheti az edzőteremen kívül. Csatlakoztasson egy zsákos pólóval, és tegyen fel egy kényelmes pár lapos balerinát vagy egy pár cipőt. Ez az. Menj ki arra a hétköznapi vasárnapi villásreggelire vagy társalgóra a barátaival, hogy másképp és okosnak, alkalmi, de másnak tűnik!
Hozd ki a színes harisnyanadrágot: A színes harisnyanadrág már nem utal arra, hogy színes színt adjon a hétköznapi tornatermekhez. De most már viselheti őket a Dressy Monotone tunikájával a lányok éjszakai kimeneti játékához, vagy egy fényes, zsákos pólóval csapd be az ideális piknikre a barátaival. Noha a lakások sokkal előnyösebbek, a megjelenésedet is fényes magas sarkú cipővel is fel lehet állítani! Szerezd meg a legjobb harisnyanadrágot a legközelebbi divatruházat -termelőknél, ha elgondolkodnak!
Adjon hozzá cipzáras tetejét a ruhásszekrényhez: A cipzáras felsők a sínruhák szerint ma meglehetősen dühösek. Ezek lehetővé teszik, hogy okosnak és illeszkedjen, miközben ugyanakkor ugyanolyan kényelmesnek és nyugodtnak tűnik. Lehet, hogy ezt a szokásos farmerjével – vagy a szakadt, hogy sokkal elegánsabbá váljon -, vagy akár a vászon nadrágjával is. Az ötlet az, hogy úgy ábrázolja magát, hogy nagyon kényelmes legyen az I-Don-gondozás-sok mindenruhás hozzáállással, miközben nagyszerű divatos nyilatkozatot tesz útközben! Lehet, hogy a legjobban a legjobban kapja meg a legjobban a legjobban a hozzád!
Használjon egész nap a cipők vagy vászoncipőket: a cipők vagy a sportcipők már nem használhatók az edzőteremben vagy a sport arénában. Most egész nap viselheti őket – legyen az a farmer vagy a harisnya és a zsákos póló, vagy cipzáras tetejével és farmerével. Alkalmi, de mindig látványosnak tűnnek!

Címkék:
divatruházatgyártók
fitnesz ruházati gyártók
Fitnesz ruházati gyártók
Nagykereskedelmi divatruházat
Nagykereskedelmi divatruházat -gyártók
nagykereskedelmi fitnesz ruházat
Nagykereskedelmi fitnesz ruházati gyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

A fehérnemű legújabb mintái érdemes ellenőrizni

A fehérnemű legutóbbi mintáit érdemes ellenőrizni
2012.10.20., Eladta az Alanic Global
Ha a fehérneműre vonatkozik, a stílus ugyanolyan nélkülözhetetlen, mint a kényelem és a megfelelő. A fehérnemű már nem korlátozódik ugyanazon régi alapvető melltartókra, valamint a bugyira, amelyek bitben kaphatók, színként vagy stílus nélkül. Manapság a tervezők finom és bonyolult stílusokat készítenek fehérneműben olyan nők számára, akik vonzóak és vonzóak, és ugyanolyan kényelmesek.

Ez mindenképpen bizalomérzetet kínál az ügyfeleknek minden alkalommal, amikor kiment a házból. Az általános ruháktól eltérően, az alsóneműk viszonylag keményebbek a stílushoz, mivel minden ügyfélnek megvan a saját igénye, ha a fehérneműre és a belső kopással kapcsolatos. Ennélfogva csak a vezető fehérnemű -termelők rendelkeznek olyan betekintéssel, hogy megtalálják azokat a stílusokat, amelyek pontosan megegyeznek az ügyfelek minden lehetséges igényével.

Lenyűgöző csipkés melltartó
Párnázva kapható, a nem párkányú variációk mellett, az ügyfelek igényei szerint, a Lacey Bras a nők közötti beszélgetés. Ezek látványos színváltozatokban kaphatók, mint például a halvány rózsaszín, valamint az off-fehérek, bonyolultan kialakított csipke hímzéssel a csészék határain vagy a ruházati cikk teljes testén. Hihetetlenül könnyű, valamint tollas lágy érintéssel, ezek a melltartók ideális keveréke a kényelemnek és a stílusnak. Az intelligens szellőztetést, valamint a lélegző szövetből álló anyagot ideális támogatást és kényelmet kínálnak, egész idő alatt.

Go erősen fekete fehérneműkészlettel
Időnként az ügyfelek olyan fehérneműkészleteket választanak, amelyek kiegészítik egymást anélkül, hogy külön darabokat keresnének. Az erős fekete fehérneműkészletek ideális keveréke a finom és a merésznek, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy szégyenteljen és felemelje a testtartását, miközben kínálja a legfelsõbb kényelmet. A finom csipkéket szépen szövik minden egyes darabon, és úgy érzi, hogy semmi a bőrön. A zökkenőmentes varrás, valamint a jól szellőztetett anyagok kellemetlenséget és irritációt tartanak az öbölben, míg a környezetbarát anyag megőrzi a higiéniai hányadosot.

Alanic világszerte · A fehérnemű legfrissebb mintái érdemes ellenőrizni
A rutin melltartókban rangsorolják a kényelmet
Miközben egy lusta, eseménytelen napon pihennek, az ügyfelek csak valami alapvető és kényelmes dolgot akarnak választani. Itt jönnek a színes blokk rutin melltartók. Ezeket a melltartókat különösen fejlesztik a kényelmi szint javítása érdekében, miközben maximális támogatást kínálnak. A párnákkal és a vezetékes poharakkal felruházva ezek a melltartók teljes lefedettségű fajtákban kaphatók, valamint a keret felemelkedése, amely a mellek teljes körű támogatását kínálja. A lélegző és a bőrbarát szövetből készült, izzadást vesznek igénybe, és megőrizik a higiéniát anélkül, hogy bármilyen irritációt vagy kellemetlenséget kiváltanak, még a nap folyamán történő felhasználása után is.

A kiskereskedőknek, valamint a személyes szintű cégtulajdonosoknak, akik irigylésre méltó mintákat akarnak igénybe venni a férfiak alulrendezésében is, el kell helyezniük az Egyesült Államok csak a legjobb alulhéjú termelők számát.

Címkék:
fehérneműgyártók
fehérnemű -termelők USA
fehérnemű nagykereskedelem
fehérnemű nagykereskedelem USA
fehérnemű gyártók

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Az öt legnépszerűbb nagykereskedelmi ruházati nyomat a nők számára, amelyek elkápráztatják a butikját!

Az 5 legnépszerűbb nagykereskedelmi ruházati nyomat a nők számára, amelyek elkápráztatják a butikját!
2018.07.15., Feladta Alanic Global
Minden szezonban egy új, elegáns ruházat érkezik a divatarénába, amely a neves gyártók kezét tartja. Ahogyan a vágás, az ujjak és a nyakkivágások megváltoznak, hasonlóan a divattervezők új nyomatokat és mintákat fedeznek fel, amelyek meghatározzák a piac jelenlegi tendenciáit.

Ha Ön egy kiskereskedelmi üzlet vagy divat butik tulajdonosa, akkor tudnia kell, hogy mi a jelenlegi trendek. Ellenkező esetben nem tudsz foglalkozni az ügyfelek ízével, és elmarad a divat hányados szempontjából. Ezért itt van az eszköz a kiskereskedelmi célpont frissítéséhez a ruházat legdrágább kialakításával, amely sokkal több ügyfelet vonz a butikjához. Nézze meg a most divatos nyomatokat!
1. Nyári ruha rajzfilm nyomatokkal:
Ezen a nyáron a készítők új rajzfilm -nyomatokat hoznak a nők naplóinak. Olyan aranyos minták, mint a Hé Hey Od, Kitty, Garfield, Tweety, Mickey és Popeye, egyenesen a televíziós képernyőn helyezték el a helyüket a nyári ruhában. Nem csak az, hogy az olyan játékok, mint az Angry Birds és a Ninja, szintén a népszerű minták közé tartoznak, amelyek a nyári ruhákat díszítették. A női divatruházatkészítők jól ismerik a modern ügyfelek jelenlegi választását, és ezeket a jazzy nyomatokat az elegáns ruhákba hozzák.

2. Zigzag minták élénk színekkel:
A vízszintes és függőleges mintákat verve a cikcakk felvilágosította a nők jelenlegi divatruházatát. Legyen szó a parti ruhákról vagy a strandruhákról, a cikcakkos minták stilizálják a nők divatruházatának teljes műfaját. Ehhez a tervezők különféle élénk színeket használnak, amelyek javítják a ruhák megjelenését.
3. Csinos virágminták:
A virágminták soha nem vannak divatból, és a ruhadarabok újra feltalálják ezt az elegáns mintát a divatos ruhákban. A nagy vagy kicsi, virágminták valóban frissességet adhatnak a divatos ruhákhoz. Bármely korosztályú nők kipróbálhatják a virágmintákat, és kevés vagy egyáltalán nem tudnak kihozni divatos oldalukat.
4. Plaid nyomatok divatos ingekben:
A női pólók új formát találtak a kis kockás mintákkal. A farmerekkel vagy a formális nadrággal párosítva ezek valóban egy botot okozhatnak a tömegbe. Ha nagyobb tömeget szeretne látni a saját divat butikjában, akkor vegye igénybe ezeket a kockás mintás ingeket.
5. A szublimációs nyomatok:
A szublimációs nyomatok szó szerint forradalmat hozott létre a divatarénában, és ha sokkal jobban szeretné hozzáadni a ruhadarabot, akkor hozza a szublimált pólókat a kiskereskedelmi készletébe.

Csak a nők divatruházatának nagykereskedők készleteinek böngészésével megtudhatja a jelenlegi terveket, amelyek megvilágítják a választékát.

Címkék:
Női divatruházat -gyártók
Női divatruházat nagykereskedők
női divatruházat
Női divatruházat nagykereskedelem

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Hétvégi nyitott szál

Valami a fejedben? csevegjen róla.
Nem tudom, miért, de az utóbbi időben valóban újraértékeltem a pizsamák választásaimat. A „régi póló + aranyos fenekét” csináltam, mióta a gyerekek születtek, nagyrészt, de valami kicsit jobban összeállítottam. A férfi ruházat ihletésű pizsamája csak nem az én dolgom, a selyem PJ-k nem az én dolgom (bár jelenleg sokan vannak odakinn !!)… Nem voltam egészen biztos abban, hogy mit keresek. Nem rövid rövidítések a csípőmig, nem pedig a kocogók, nem pedig a kivágott boxy teteje, nem pedig a jumpsuit vagy a romper, nem a gomb-elülső stílusok, semmi csipkés vagy nehéz gondoskodni … csalódott voltam.
(Megtartottam ezeket a selyem PJ fenekét – és most már eladásra kerülnek.)
Íme, íme, a régi haditengerészetnek rengeteg aranyos illesztési készlete van a pizsamákhoz, amelyek kissé különböznek attól, amit mindenhol máshol látok-ennek egy magas derékú nadrágja van, egy megfelelő bordával, további illesztő rövidnadrággal és Robe, és egy jumpsuit, ha ez a lekvár. – Megkaptam és nagyon tetszik! (Érdemes lehet mérni, ha méret között van.)
A képen a nadrág ma 15 dollár; Itt láthatja a többi megfelelő darabot.
Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz, és a Corporette® jutalékokat szerezhet a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.

A többi olvasó kedvenc PJ -je, amelyet a múltban említettünk, ezek között szerepelnek…
Néhány olvasó kedvenc PJ márkája: kék / szürke / kékeszöld kémia / levendula / csíkos (nem a képen, hanem!)

Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – eladó, legfeljebb 75% kedvezmény!
Net-A-Porter-7000+ új vonal hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Warehouse eladás: Legfeljebb 60% kedvezmény
Loft: Nyári engedély: akár 70% -kal a szokásos áraktól
J.Crew-75 USD farmer és több kopás-most stílusok
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek
Megújulás – Nappali eladás: Legfeljebb 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a megvilágításukat)

Kávé szünet: A Winnie Bow hegyes lábujjszivattyú

A Ferragamo szivattyúk mindig a legkényelmesebb sarok olvasói listáján találhatók-ez az egyik ilyen iykyk helyzet. A Carla szivattyúik az egyik sokkal tradicionálisabb szivattyújuk, lapos íjmal, ám én nagyon szeretem ezt a pimasz új fogantyút az íj (a fenti képen).
850 dollárba kerülnek a Nordstromban, amelyet 6–11 méretben kínálnak. (Vegye figyelembe, hogy sokan azt állítják, hogy a márka szűk.)
Ha sokkal költségvetésbarátabb lehetőséget keres, ellenőrizze ezeket a Cole Haan szivattyúkat, amelyek 150 dollár a Zappos-on, valamint a 6–9.5 méretű készletben.
Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. Sokkal további részletekért lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
{Kapcsolódó: Vizsgálja meg a kényelmes sarok útmutatóját!}
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – Eladó, akár 75% kedvezmény!
Net-a-Porter-7000+ új sor hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Tárolóüzem eladás: akár 60% kedvezmény
Loft: nyári engedély: akár 70% -kal a rutin költségek
J.Crew-75 USD farmer és még sok más kopás-stílus
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágyneműből
Ejtőernyős-40% -ot takaríthat meg az utolsó esélyt
Megújulás – Életterület eladás: akár 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a világításukat)