Készen áll július 4 -re

Július Atletico Madrid Mez negyedikre készül? Július negyedik öltözék inspirációját keresi? Július 4-én gyorsan közeledik, és megfelelő megjelenést készítek az önbizalom napi ünnepségeinek. A mai megjelenés a színek finom keveréke, amely szinonimája az ünnepnek, azaz a fehér és a kék, Japán labdarúgó-válogatott Mez valamint a piros rúzs. Hasonlóképpen is megragadhatja ezt a megjelenést, ha párosul a lakásokkal, és szeretem a „folyó tetejét”, mivel ez kényelmes és egyszerűen viselhető a főzésekhez, valamint a külső eseményekhez.
Vásároljon sokkal szórakoztatóbb felsőket

< >

A JavaScript jelenleg le Atalanta BC Mez van tiltva ebben a böngészőben. Újraaktiválja azt a tartalom megtekintéséhez.

Hasonlóképpen élvezheti:

Az elegáns öltözék, amelyet most követelményed

Szekrény alapjai, amelyeket most megkövetelsz

Dátum éjszakai koncepciók a házban, hogy kipróbálhassák…

A legfinomabb öltözék a Valentin számára.

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Unatkozik a ruhák használatáért? Itt vannak laza Valentin-napi öltözék-koncepciók, amelyekre szükség van arra, hogy kipróbálhassa ezt az évet

, hogy ez a nyomás, amely megfelel a dátumnak, vagy az apátia általános érzésének, amely gyakran találkozik vele, sokan együtt járnak. A nők közül sokkal stresszesebb, AZ Alkmaar Mez mint romantikus.

whereetoget.it
Mondjuk el, hogy bármi, amit szívben vagy virágban díszített, feltétlenül úgy néz ki, mint egy Valentin -nap 2021 -es rajongója. A helyzetben, amely nem pontosan az a hangulat, amelyre vágyik, itt vagyunk, hogy megmutassuk neked, hogy választott öltözéket, amelyek sokkal finomabb oldalán vannak.

wendyslookbook.com
Ha nem vagy a Valentin -nap legnagyobb rajongója, akkor ez még mindig szórakoztató kifogás, hogy megünnepeljük Bayern Munich Mez más jelentős vagy barátait – még akkor is, ha ez egy fémjelző ünnep.

thezoereport.com
A legfinomabb rész? Nem kell, hogy csak február 14-én viselje őket. A leépített magas tulajdonságoknak köszönhetően egész szezonban tesztelheti ezeket az együtteseket. Függetlenül attól, hogy sokkal lazabb nappali megjelenést követel meg, vagy vágyakozik arra, hogy végül újból felkészüljön, itt Barcelona Mez van egy figyelmeztetés, teljesen nulla szacharin szívvel látva.

Lásd még

Üzlet és stílus, tavaszi divat
A leg elegensabb tavaszi ruhák, amelyeket mindig használsz

Görgessen lefelé, hogy megtalálja ezeket a laza Valentin-napi öltözék-koncepciókat, amelyeket az idén kipróbálni kell:

thegirlfrompanama.com
Society19.com
most.ruelala.com
Itt vannak a laza Valentin-napi öltözék-koncepciók
Etsy.com
cranberrytantrums.com
couturezilla.com
comerblogaramar.com.br

Teljesítmény -áttekintések: A visszajelzéssel történő futás

A teljesítmény -áttekintések kissé megfélemlítőek lehetnek, de nagyszerű tanulási tapasztalatok is lehetnek, különösen akkor, ha kritikus visszajelzéseket kapnak. A mai nyitott szálra gondoltam, hogy megvitatjuk: Mi a legjobb visszajelzés, amelyet valaha kapott egy teljesítményértékelés során? Nem feltétlenül értem a legjobb bókot (de a hölgyek, kérjük, ossza meg ezeket is!), Hanem a legjobb megjegyzés, amely segített megtanulni és növekedni a munkájában vagy a karrierjében. Közvetlen üzenet volt („Meg kell tennie X -et, hogy eljusson”), vagy általános személyiségmegfigyelés? Hogyan vetted el kezdetben a visszajelzést, és mit csináltál vele? (Ha elég messze van tőle – mit szeretnél, mit tennél?)

Saját. Nem történt velem előtte, hogy ez a pont előtt ez egy szokatlan vonás vagy bármi, amit érdemes megemlíteni – nem tette meg mindenki? Hasznos visszajelzés volt abban, hogy megakadályozta, hogy túl sokat botlik magam (bár mindig is szenvedtem az impozáns szindrómát!), És még valami olyasmi lett, amit később interjúkban tettem.
Mit szólnál hozzád, hölgyeim? Milyen teljesítmény -áttekintési visszajelzés volt a leghasznosabb a karrierjében eddig? Mi változtatta meg úgy, ahogy nézett magadra vagy a munkádra? (Egy kapcsolódó megjegyzés szerint van -e tippje vagy trükkje a teljesítmény -áttekintésből, például a jobb visszajelzések kiváltásának módja, vagy az alapjainak megteremtése a promóció vagy a jobb lehetőségek számára?
További irodalom:
Hogyan kaphatok kritikus daybacket? [Kérdezze meg a menedzsert]
Értékelje meg képességeit, gyengeségeit a Performance Review [AAM -on keresztül az Egyesült Államok hírén]
10 tipp, hogy többet szerezzen a teljesítmény -felülvizsgálatból [SAILY.COM]
A teljesítmény -áttekintések elleni ügy [az Atlanti -óceán havi]
Keresse meg az aranyat az előadás áttekintésében [Monster]
A Performance Reviews vállalati Kabuki [The Washington Post]

A képen: Shutterstock/Aslysun.

Hogyan lehet stílusolni a csúszós szoknyákat a különböző eseményekhez

Ha azt hiszi, hogy pontosan hogyan kell stílusolni a csúszós szoknyákat a Inter Milan Mez különböző alkalmakkor, akkor ne keressen még többet, mivel egy stílusos módszert osztok meg az ősszel való stílus stílusához. A mai bejegyzés arról szól, hogy pontosan arról szól, hogy miként lehet stílusolni a csúszás szoknyáját különböző alkalmakkor. Pontosan hogyan viselheti a csúszós szoknyait különböző alkalmakkor? Gondolkozott már azon, hogy pontosan hogyan tudod stílusolni a MIDI csúszás szoknyáját a különböző rendezvényekre, valamint az évszakokra? Tehát ma két különféle módszert osztok meg a csúszás szoknyainak munkájához, a téli szezonban, valamint a tavaszra való áttéréshez. Ha észrevetted, az utóbbi időben selyem/szatén csúszás szoknya által használó emberek beáramlása történt. Valójában a mai megjelenést befolyásolta a preferált hercegnő, Kawasaki Frontale Mez Meghan Markel. Ezt a Massimo Dutti csúszási szoknyát heteken használtam egy grafikus pólóval és a Blazer -rel, bár ismét újracsomagoltam, egy kis befolyással a Sussex hercegnőjének, Meghannak a munkáért. Biztos vagyok benne, hogy átlépte a fejedet arról, hogy pontosan hogyan kell viselni a csúszós szoknyát egy irodai környezetben. A csúszós szoknyák különféle módszerekben használhatók, az eseménytől, valamint a szezontól függően, valamint ez az egyik oka annak, hogy hatalmas rajongója vagyok annak. A csúszós szoknyák sokoldalúak. Használható a téli szezonban, valamint a tavaszra és a nyárra is. Nem számít, mi a személyes stílusod, azt hiszem, hogy mindenki számára működhet. A laza megjelenés érdekében párosíthatja a cipőkkel és a tee -vel, mint korábban egy leopárd csúszós szoknyával. A mai megjelenéshez pontosan megmutatom, hogyan viselheti a téli szezonban vagy a tavaszi műszakban térd magas csizmával, valamint pontosan, hogyan lehet ezt a munkának megfelelővé tenni.
Amit viselek:

< >

Massimo Dutti szoknya: itt/hasonló; Pulóver: Hasonló itt/itt // Kabát: Próbálja ki ezt itt // cipő: Hasonló itt, a költségvetési terv barátságos itt/itt/táska: itt/itt

Hogyan lehet stílusolni a csúszás szoknyákat különböző alkalmakkor
Hogyan lehet stílusolni a csúszás szoknyát a munkához
A csúszás szoknya viselése, valamint a munkájának megfelelővé tétele érdekében párosítsa ezekkel az elemekkel:
Pulóver: Az évszaktól függően könnyű vagy vastag kötött kötött
Blúz: nőies stílushoz
Gombos ing
Blazer: strukturált vagy testreszabott blézer
Sarkú: szandál vagy szivattyú

A testreszabott blézer és a sarok integrálásával elegáns irodai megjelenést készít. A munkavégzéstől függően kiválaszthat egy hosszabb selyemszoknyát, akárcsak azt, amit használok, és párosíthatja azt egy gombos inget.

Hogyan kell viselni a csúszós szoknyát a téli szezonra, valamint a tavaszra továbbításra
Pulóver: túlméretezett, darabos kötés
Kabát
Dzsekik: Puffers kabát, bőrkabát
Csizma: térd magas csizma vagy boka csizma, a szoknya hosszától függően

A csúszós szoknya viselése rendkívül rugalmas, ha helyesen stílus van. Ez az egyik ruhadarab, amely jól áttérhet a téli szezonról a tavaszra, valamint azon túl, attól függően, hogy mit visel. Télen a rétegezésről szól. Párosíthatja teknősökkel, kabáttal vagy kardigánnal rétegezve. A télen kiváló párosítani csizmával, hogy melegen tartsa a lábad. Ha a tavaszra vált, párosíthatja egy könnyebb pulóverrel vagy egy árokkabáttal rétegezett felső réteggel.

Összességében kockázatmentes, ha kijelenti, hogy a csúszós szoknyák különböző módszerekhez képestek. Fel vagy le lehet öltözni, függetlenül a szezontól. Ez a közzététel két különféle módszert mutat be a különféle rendezvények csúszási szoknyájának stílusához, például a munkákhoz, valamint a téli szezonban.
Bolt csúszás szoknya

< >

Hasonlóképpen élvezheti:

Az ideális kétrészes készlet, amelyet Spanyol labdarúgó-válogatott Mez most viselni kell

Hogyan nézzünk divatosnak egy tavaszra…

Hogyan nézzünk elegánsnak a lábbeli lábbelivel

Last minute Conull

Félelmetes és elegáns módszerek arra, hogy miként viselhetik a pulóvert bármilyen alkalomra

pulóverekhez, csaknem bármilyen alkalommal és bármilyen alkalommal viselhetők, és hihetetlenül stílusosnak tűnne. De ehhez ideálisnak kell viselnie, és ne nézzen ki vastagnak, különben az egész megjelenés lemerül. Íme néhány stílus arról, hogyan kell viselni egy pulóvert, szinte bármit, amit meg akarja viselni, vagy párosítani. Nézd meg őket.
Pulóver divatja

Tanulja meg, hogyan kell stílusosan viselni pulóvert
15 módszer arra, hogyan kell viselni egy pulóvert, ami a fejét a divatérzéke, a munkahelyen, az utcákon vagy a játékban fordítja!
1. A pulóver divatja olyan hűvös és elegáns
A játékpartiak számára, akiknél a bíróságokon vagy a földön vesznek részt, a sapkafehérjét a fején viselve, egy darab kötött pulóverrel és egy pár gyapjú nadrággal, divatnyilatkozatot is hozhat!

2. Viselje stílusosan működni
Egy sötét gesztenyebarna midi szoknya, párosítva egy elegáns póló nyak kardigán tetejével és sarkával a lábakhoz. Ezt egy hétfő reggel a munkahelyen viselheti, és mindegyike elégedett lenne Katari labdarúgó-válogatott Mez az Ön stílusával.

3. Virágos tunika teteje horgolt pulóverekkel
[Olvassa el még: Hogyan viseljünk pulóver ruhát]
Párosítsa a virágos tunika tetejét ezúttal fekete átlátszatlan lábakkal, és dobjon egy horgolt ellopást és egy pulóvert, hogy melegen maradjon. A lábak csizmája hozzáadja azt a pimasz stílusú fájlt!

4. Viselje sálként
Elég retro megjelenés. Viseljen csengő alját az alsó részén, a tetején fehér kardigánnal, és párosítsa a megjelenést egy csomagolt pulóverrel, mint a nyaki lopás. A szem és a haj retro darabos keretei laza maradtak, és a hetvenes évek divatnyilatkozatát hozza.

6. Az olyan elegáns hölgy számára
A 40 -es éveikben a nők nyilatkozatot tehetnek egy pulóverrel (ujjatlan). Viselje csekk ing, cowboy csizmával és farmervel!
[SC: MediaD]

7. Monoton szerelem
Minden olyan szeretetért, amely a monoton és a divatos, a fehér kardigán tetejét és a fekete fenekét a lábakkal párosítva, olyan szexi!

8. Sassy Times az irodai partin
Egy fekete bőr midi szoknya, párosítva egy V nyak tetejével és egy aranyos kardigán dzsekivel, egy stílusnyilatkozat, amelyet a főnöke szívesen bókolna neked!
[Olvassa el még: Hogyan viseljünk pulóvert nadrággal]

9. Tartsa az alakját szégyenteljesen és melegen
Törzsi nyomatokkal ellátott pulóverruhát, párosítva fekete átlátszatlan lábakkal és elegáns gyöngyös hosszú nyaklánccal, miért nem?
[Olvassa el még: pulóverek, amelyeket lábbelivel kell viselni]

10. Utcai stílusú pulóver ötletek viselése
A csipke tunika ruhák, amelyek túlméretezett pulóverekkel és térdhosszúsággal párosulnak, haute tendencia, hogy az ünnepi szezonban szégyenteljenek!

11. Túlméretes kardigán és csizma
Viseljen pántos számokat a partner rövidnadrággal, hogy meleg, térdhosszú csizma maradjon a lábak számára is. Töltse ki a megjelenést egy Atalanta BC Mez érzéki, túlméretezett, egy színű kardigánnal a nyakától a térdig!

12. Vintage stílusok
Egy hosszú szoknyába beillesztett aranyos kardigán szüreti megjelenést eredményez. Öltöztesd meg a hajat a hullámokba és a merész pouty vörös ajkakba is, ami egy fantasztikus divatos stílust és érintést hoz a télen!

13. harmonika szoknya és pulóver
Keresse meg az igazi önmagát, amely az élénk harmonika szoknyáját és a pulóvert Yokohama F. Marinos Mez szégyentelje, amely a legszélesebb utcai stílusú lenne, hogy a fejek forduljanak!

14. Horgolt pulóver és térdig érő szoknya
Könnyű, darabos hurkolt pulóver viselhető nadrággal, ruha nadrággal vagy szexi résű térdhosszú szoknyával.

15. öltözködjön, mint Victoria Beckham
Egy elegáns barnító pulóverben, fekete kagylóval és Alaïa platformokkal, Victoria úgy néz ki, hogy haute és érzéki túl is viselkedik kardigánja, ahogy az utcán pyts lenne; Tekerje az egyiket a nyaka köré a meleg és a védelem érdekében!
[Olvassa el: a pulóverek stílusának különböző módjai]
Reméljük, hogy szerette a tizenöt stílusunkat, hogyan kell viselni a pulóvereket, és mostantól kezdve elkezdi őket emulálni. Megmutattuk neked is rövid és hosszú pulóver divatig, arról, hogyan kell viselni őket, mi a véleményed ezt a tendenciát?
Képek forrás: pinterest.com