A csütörtök TPS-jelentése: Ottoman Knit V-Neck Peplum Top

A Daily TPS-jelentéseink egy munkaképes öltözéket javasolnak számos áron. Ha szereti a pólók könnyűségét, de nem szereti a vékonyságot vagy a pusztát, érdemes megfontolni ezt a tetejét-az oszmán kötött egy erős, bordázott hatás, amely csak egy kicsit érdekesebb, mint Ponte. Tetszik, hogy ennek egy tiszteletreméltó V -je van, és a kis peplum tökéletesen néz ki ceruza szoknyákkal, farmerekkel, öltönyökkel – bármi. Fekete és haditengerészet, rendszeres és vékony, 68 dollárért kapható a Nordstromban. A halogén oszmán kötött V-nyakú peplum top itt három plusz méretű lehetőség. (Ne felejtsd el megnézni az új oldalunkat plusz méretű munkaruhákkal!) Látott egy nagyszerű darabot, amelyet szeretne ajánlani? Kérjük, küldje el e-mailt a tps@corporette.com címre. (L-all)
Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. További részletek itt lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult hirdetési programban, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, legfeljebb 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-Féléves barátok és családi rendezvény, 40% kedvezmény a teljes Fluminense Mez áron!
Banán Köztársaság Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez gyár-féléves barátok és családi rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – extra 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Factory – legfeljebb 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; Extra 15% kedvezmény a tetők, ingek és cipők
Loft – 50% kedvezmény minden és ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot takaríthat meg
Neiman Marcus – Utolsó hívás eladás, legfeljebb 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg akár 60% -ot a 9/12 -től
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, Kashiwa Reysol Mez akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Secret-40-70% -ot takaríthat meg az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – Legfeljebb 35% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek

Néhány legújabb hozzászólásunk itt a Corporette -nál…
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módja annak, hogy emlékezzen arra, hogy elhozza a gyógyszereit

Mit kell vásárolni a munkához Ann Taylornál

Melyek a kedvenc TV -műsoraid a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

18 A legfinomabb sminkkefe a szépség javítása érdekében!

Kiváló sminktiszta meghatározhatja a vonzerejét, és különbségtételeket hozhat. Egy szakértői sminktisztítás segíthet abban, hogy az arca rózsás legyen, kontúrolhassa az üzletet, és kiemelje ajkát a legjobb színes és sminkkel. A Smink Clean lehet a smink rendjében történő gyártás vagy törés. Működhet a varázsa, hogy összekeverje a sminkjét, és tökéletes befejezést biztosítson. Tehát a sminkkefék kötelezőek. Számos sminkkefe van megfelelő mindkét újonc számára, mind pedig tapasztalt szakértők számára, amelyeket a piacpolcokon kínálnak. Segítsünk abban, hogy válasszuk ki az ideálot, ha elmondja neked, hogy kb. 18 a legjobb sminkkefe, amely minden igényhez megfelelő:
Top 18 sminkkefe:
1. Bobbi Brown Blush Befe:
Leírás: A Bobbi Brown kefék mesések, valamint a Blush Clean a termékek közül a legjobbak közé tartozik. A lágy sörték és a kúpos kerek feje a legjobban az elpiruláshoz. Ára Rs. 3,042.

Hogyan működik?
Ez a Blush Clean jól lekerekített, tiszta fej, valamint puha sörtékkel rendelkezik. A sörtéket a legjobb szögben vágják, hogy az arc lágyan megsimogassa.
Hogyan kell használni:

Finoman stroke az elpirulást a szín felett.

Enyhén érintse meg a felesleget.

Vigyen fel a színt az arc almájára.

Keverje össze a külső és lefelé a hajvonal felé a legtermészetesebb eredményt.

Vásárolj most

2. Mac 219 ceruzakefe:
Leírás: A Mac smink tiszta gyűjteménye a legmagasabb osztályú, számos választási lehetőséggel minden fellebbezési igényhez. A 219 ceruza tiszta egy ceruza alakú ötlet, valamint puha, sima szálakkal rendelkezik. Ára Rs. 1825
Hogyan működik?

Ez a ceruza tiszta fa fogantyúk, valamint nikkelezett sárgaréz hüvelyek tartalmazzák. Különösen a legjobb a pontos árnyékoláshoz és a szemmeghatározáshoz.
Hogyan kell használni:

Hogyan működik?
Az ovális 8 tiszta számtalan szál ovális alakú, teljes sminkhöz az egész arcon.
Hogyan kell használni:
Használja a Clean -t, hogy az alapot az egész arcon megcsinálja.

Ezt a szabadalmaztatott tisztaságot szintén felhasználhatjuk a Bologna FC 1909 Mez bronzer vagy a kiemelő keverésére, valamint a testtel, valamint a testtel.

Vásárolj most
4. Burberry Blush Clean No.2:
Leírás: A prémium márka a legfinomabb sminkkefék gyűjteményét használja, amelyek természetes haj sörtékkel és zökkenőmentes formatervezéssel büszkélkedhetnek. A kefék alapvető fontosságúak, és a legjobbak a kezdők számára. A Blush Clean No.2 szög alakú, így alkalmassá teszi a kiemelést és a kontúr célját. Keverheti, felállíthatja, és kiemelheti az arccsontjait, ezt az elpirult kefét felhasználva. Az ára Rs.3129.
Hogyan működik?
A Blush Clean No.2 átlós alakja van, amely teljesen kontúrolja az üzletet, valamint az arcokat, ami jelentést tesz a szépségének. Alkalmazhatja és fejlesztheti a színt az arcoktól kezdve az összes módszertől felfelé a hajvonal felé.
Hogyan kell használni:
Csatlakoztassa az elpirulást.

Óvatosan érintse meg a felesleget.

Kezdje az arc almájának simogatásával, enyhén felfelé söpörj, és keverje össze a hajvonal felé a természetes kivitel érdekében.

Sokkal jobban faragott megjelenés érdekében söpörje le a tiszta arccsontokat, az állát, valamint a templomi területeket, szelíd stroke -t használva.

5. Valódi módszerek porkefe:
Leírás: A valódi módszerek sminkkeféket Samantha nővérek, valamint Nicola Chapman hozzák létre. Ami a sminkeszközökkel kiválóan alkalmas, megfizethetőségük, valamint mindenki számára egyszerű hozzáférhetőség. Ez a rugalmas portisztítás alkalmas kezdőknek. Ára Rs. 681.
Hogyan működik?
Ez a valódi módszerrel tisztító por tökéletes felületet biztosít. Egyenes befejezés érdekében egyenletesen alkalmazhat porokat és ásványi alapokat. Szintetikus Taklon sörték kézi vágás és 100% -ban kegyetlenség. A meghosszabbított alumíniumkezelés könnyű felhasználásra.
Hogyan kell használni:
Kerülje meg a tisztítást a por fölé. Tedd le a felesleget. Dolgozzon az üzlet középpontjáról felfelé irányuló irányban.

Hasonlóképpen felhasználhatja ezt a tisztaságot, hogy egy bronzolót alkalmazzon az arccsontokra, az állára és a homlokára.

Stroke a tiszta nyakkivágást és a gallércsontot.

Vásárolj most
6. Chanel szögletes ajakkefe:
Leírás: Ez a lapos, szögletes, finom, ajkak, amelyeket Chanel tisztít, éles vonalak előállításához vagy puha szélek Leicester City Mez keverésére szolgál. UNAM Pumas Mez Ára Rs. 2,193.
Hogyan működik?
Ennek az ajak tiszta sörték selyemesebbek és kevésbé merevek a normál ajakkeféhez képest. Ferde ötletet és ferde széleket is tartalmaz.
Hogyan kell használni:
Használja a tisztaságot az ajakgörbék meghatározásához

Nagyszerű, hogy számos színt keverjen az ajkán.

7. Lancôme kettős végű arc- és kontúrkefe:
Leírás: A Lancôme kettős végű arc- és kontúrtiszta rugalmas, valamint kettős végű tulajdonságokkal rendelkezik. A Clean kontúrolhatja az üzletet, és természetes faragott felületet biztosíthat. Lapos és ovális alakja van, hogy a terméket a bőrre alkalmazza. Ára Rs. 2580.
Hogyan működik?
Ez a kontúr tiszta segít a termék gondos alkalmazásához a bőrre, WHnullnull

Lánc nyaklánc trendek a divatnyilatkozathoz 2022

lissyroddyy

Teljesen megszállottja vagyunk az ékszereknek, mint egy kötelező divatnyilatkozat, és semmi olyan szemmel, mint a nagy lánc nyaklánc trendje az elmúlt években. Mivel a tendencia az ékszerek trendjének nagy visszatérése, a lánc arany nyakláncok nagyszerű kiegészítést jelentenek minden megjelenéshez.

Helloice 16 mm jeges G-link kubai lánc aranyban

A kubai összeköttetés láncos nyakláncok, amelyek elegáns stílusúak hozzáadva minden ruhához. Vagy rajongója vagy a réteges Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez stílusnak, vagy a gallér sziluettjének, és számít ránk, ez a darab még jobban elválasztja magát. Ez nagyszerű egy minimális ruházat frissítéséhez pólóval vagy öltönyvel, hogy megmutassa a gallérokat és a nyakláncokat. A stílusos ékszerek segítenek az elbűvölő megjelenés létrehozásában az elegáns és a luxus kívánt hangzásának hozzáadásával.

Isabelheles

Most szemünk van a kedvenc-diver márkánkra, a Hellyice-re, amely egy csomó ékszer-gyűjteményt biztosít, mint például a lánc nyakláncok, a megfelelő karkötők és a hip-hop medálok, amelyek akár 18 ezer arany kivitelben kaphatók, egy tartós alapon 316L rozsdamentes rozsdamentes rozsdamentes alapon acél vagy sárgaréz.

Gyűjteményük kissé merész a hip-hop-ihlette ékszer stílusú, tehát ez a lánc önmagában áll, vagy másokkal rétegezve. A lapos kapcsolatoknak köszönhetően nem érzik magukat túl terjedelmesnek, így ideálisak a mindennapi viselethez. Ez a márka valójában a férfiak divatjának epicentruma, de a kollekciót mind a férfiak, mind a nők viselhetik. Helloice arra késztette bennünket, hogy a kollekció unisex, bár minden bizonnyal viselhet egyet, és csodálatosnak tűnhet, függetlenül attól, hogy a nemed.

Helloice 8 mm -es mikro aszfaltos kubai lánc aranyban

Helloice női 8 mm -es rozsdamentes acél kubai lánc aranyban

Az ékszerek a kifinomult személyiség nélkülözhetetlen része, és a legjobb darabok kiválasztása megteheti vagy megtörheti a megjelenést. Ezért annyira izgatottak vagyunk a márka új ékszerkészleteiről, amelyek fejlesztett kapcsokkal vannak ellátva, osztály és luxus a világ számára.

Helloice 13 mm jeges kubai + 5 mm -es teniszlánc aranyba

Most beszéljünk az Sanfrecce Hiroshima Mez árakról, a gyűjtemény kiemelkedő darabjai költséghatékony árakkal járnak.

„Valójában befejezzük az ékszer -ügyfelek túlzott áron történő kizsákmányolását. A társaság százokat számít fel az árukért, amelyeket felére adunk. Ekkor találtunk rést a piacon – egy városi/hip -hop ékszermárka, amely fantasztikus minőségű termékeket árusít a legjobb áron. ”
-Helloice-

Helloice 8 ″ rozsdamentes acél kubai karkötő és 10 mm -es kubai gyűrűk aranyba helyezve

Ha klasszikus minimalista megjelenést keres a szépség érintéssel. Az alábbiakban kiválaszthatja az egyik kedvenced egyik kedvencét ezzel a csodálatos lánc -nyaklánc és más ékszergyűjtemény gyűjteményével, hogy megfeleljen bármi, amit visel.

Helloice női 3 mm -es kubai lánc arany

Helloice női aranyérme többrétegű nyaklánc

Helloice jeges rossz nyuszi medál

Helloice nők 10 mm -es csoportos teniszlánca aranyban

Lásd még

Üzlet és stílus, tavaszi divat
ruhák inspo, hogy viseljék a tavaszi esküvői meghívást

Helloice 3mm -es tenisz nyaklánc fehéraranyban a nők számára

Helloice circone chaîne à maillons cubaine bicolore rose et blanche de 8 mm pour femmes

Helloice jeges korona kezdeti levelek medál aranyban

Helloice nők jeges szexi rózsaszín ajak Aston Villa FC Mez medál

Helloice női válogatott hármas rétegű nyaklánc

Helloice női 8 mm -es jeges kubai lánc aranyban

2015 Motivációk Stílusos öltözék a Hálaadás napjára

2015 Motivációk Stílusos öltözék a Hálaadáshoz- szeretné kinézni a tipikus csodálatos énjét, Katari labdarúgó-válogatott Mez bár hasonlóképpen akar valami igazán kényelmes és kényelmesebbet, ami lehetővé teszi, hogy keveredjen és szocializálódjon.

2015 -ös motivációk stílusos öltözék a hálaadáshoz
Gyakorlatilag itt az ideje, hogy elkezdjék a csizmát és a pulóvereket, valamint elkészítsük ezeket az őszi öltözéket! Tényleg nem tudok várni. A háztartási hálaadás ünnepségei mindig töltenek téged, így ehhez valami kényelmes és kényelmes dolgot is igényel, ugyanakkor divatos is.

Egy pulóveres ruhát vagy egy szöveges, kötött pulóver stílusú stílust, amelyen egy leszáll, és párosulva a vastag nadrággal, az én preferált ilyen típusú hálaadás-ünnepségek keresése, mivel ez lehetővé teszi, hogy kitöltsek anélkül, hogy elvesztenék a poise-t, és feláldozzam a stílust.

Lásd még

Őszi divat, téli szezon divatja
A legfelsõbb útmutató, hogy kényelmes Paris Saint-Germain Mez öltözéket viselhessen a hálaadás vacsorájához

Ki nem szereti az ünnepeket? Személy szerint évente előre várom az évet az év körül, mivel ez a legszórakoztatóbb, és én is szeretem öltözni az alkatrészt. Ünnepi pulóver, ünnepi színek, ünnepi csillámok és sugárzás Tigres UANL Mez – mindezek kiváló Hálaadás ruhát képeznek.

[su_slider source = ”Média: 4610,4608,4607,4606,4605,4604,4602,4601,4600,4599,4596,4598 ″ limit =” 12 ″ link = ”melléklete =” 560 ″ magasság = ”800 Limit =” Link = ”Csatlakozás =”. ″]

[IMG VIA]

Hogyan lehet levonni a farmert a farmern

, mert az IGTV-n és a YouTube-on a hogyan-stílusú videóim elindításakor gyakran kaptam a tippek stílusának kéréseit. Az egyik legutóbbi kérés az, hogy hogyan stílusosítsa a farmert a farmern. A farmer farmernadrágja kihívást jelentő keverék lehet, de ha megismeri ezeket a tippeket, könnyedén levonhatja, és ez a második természetűvé válik számodra. Íme, hogyan lehet levonni a farmer farmerét könnyedén
A legtöbb nap csak annyit akarok tenni, hogy valami kényelmes, de VfL Wolfsburg Mez még mindig elegáns viselést viseljem, és a ruhát, amely ezt nekem tesz, a farmer és a farmer. Amikor szükségem van egy gyors javításra, egyszerű és elegáns villásreggelire a barátokkal, általában a farmerdeverékre választom. Mindig ez volt az alkalmi megjelenésem és az egyenruhám. Könnyű stílusolni. Egyszerűen dobja el a legjobb farmerét, farmer pólóját és egy nagyszerű cipőt. A kiválasztott cipő általában beállítja a ruhát
4 Könnyű javaslatok arra, hogyan lehetne elegáns módon levonni a farmer-on-denim megjelenést
Próbálja Fluminense Mez ki a farmer különböző árnyalatát: Ez lehet egy könnyű farmer póló, sötét farmer fenekével, vagy teljesen más színű farmer. Amellett, hogy ugyanazt a farmer színeket viseli, Brighton & Hove Albion FC Mez egy másik módja annak, hogy a farmer-on-denim megjelenésem stílusában egy chambray póló viselése, fehér farmer vagy chambray póló fekete farmerrel.

Menj a Striess Jeans -hoz: Van valami a bajba jutott farmerről, ami a ruhát könnyedé teszi. Nem kell, hogy túlságosan bajba kerüljön … rajtad múlik. Kipróbálhat kissé bajba jutott rövidnadrágot, szoknyát vagy farmert.

< >

Keressen egy remek kiemelkedő cipőt: emelje fel a dupla farmer megjelenését nagyszerű nyilatkozattal.

< >

Accessorize: Felkészítheti a megjelenését blézerrel/dzsekivel, ékszerekkel … Választok egy finom nyakláncot vagy kis láncszemű nyakláncot. Ne felejtsd el a merész rúzsodat. A merész rúzsnak módja van a ruhák megjelenésének korszerűsítésére. A preferált rúzsom minden merész, élénkvörös vagy piros, narancssárga színű.

< >

Amit viselek:
Farmer // chambray póló // rúzs fiatal fiú bajban // amina muddi sarok

< >

Ön is élvezheti:

Hogyan kell öltözni kényelmesen ezt a hálaadás ünnepét

A tavaszi színek örülök, hogy kipróbálhatom…

A legjobb ruhák, amelyeket viselni kell a Valentin számára…

A legjobb ünnepi ünnepség a családdal

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

A Kleopátra ősi varázsa titkai

5000 évre utaznak vissza, és titokzatos korszaknak találják. Amikor a királyok és a királynők „férfiasnak” és „halálosnak” tűntek, ha tudod, mit értünk.
A szépség az egyik ilyen szempont, amely hosszú utat tett meg. De azok az összetevők és összevonások, amelyeket Kleopatra akkoriban használt, még ma is megkülönböztethető.

[Olvassa el még: a hollywoodi varázsa titkok mutatták be]
Kleopátra volt a leghíresebb, legismertebb és leghíresebb alak az ősi középkori időszakban. Hogyan fordíthatta akkoriban sok ember fejét? Volt -e befejezni az étkezést, a levegőt, amelyet lélegzett, a vizet ivott vagy fürdött, vagy az arcára feltette a port?
Forrás: BlogSpot.com Mindannyian tudjuk, hogy Kleopátra gyönyörű és intelligens volt. Tudott táncolni és hangszereket játszani, figyelemre VfL Wolfsburg Mez méltó hangja volt, de nagyon jó volt a csábításban is. Ez az egyik lehetséges oka annak, hogy szerette magát, és tudta, hogyan kell megérinteni az idejének varázsa titkait. Az egyik érdekes trükk, amelyet felhasznált, az volt, hogy az arcán aranymaszkkal aludt. Akkor volt! De még ma is vannak olyan trükkök, amelyek elég gazdaságosak, és ez biztosítja a Kleopátra bőrbizalmát és varázsait. Itt van a Cleopatra varázsa titkainak lerobbantása, amely az uralkodó varázsa királynővé tette, hogy ő volt.

[Olvassa el még: házi készítésű varázsa termékek]
Forrás: blog.daum.Netbathing Mézes és szamár tejjel
Ez sokan meglephetsz közületek. A Cleopatra krokodil -trágya- és fiatal szamár tejét használt, és összekeverte friss mézzel és mandulaolajjal, hogy testmosásként felhasználhassa. Utazás közben néhány szamarat vitte magával, csak arra az esetre, ha érezheti, hogy fürdeni kell.

Igen, bátorságra van szükség ahhoz, hogy megtegye azt, amit a gyönyörű Kleopátra tett. De mit tehet, az, hogy ezt a módszert adaptálja a kényelemhez.
Vásárláskor, hogy elkészítse ezt a fürdőtípusot, keverje össze a fél csésze mézet 3 csésze tejjel. Most adjunk hozzá 5 evőkanál mandulaolajat (vagy olívaolajat), és öntsük ezt a folyadékot a fürdőjébe, hogy örömmel, puha és kényeztetett bőrben élj!

Forrás: Topinspired.comsea só testradírként
Annyi tennivaló van a legfelsõbb szépség kinézéséhez. Ugyanezen a tej- és mézfürdő -formula felhasználásával (amint azt fentebb tárgyaltuk) Kleopátra szolga kísérője a testét figyelemre méltó testradírral masszírozta.
[Olvassa el még: Házi készítésű hámlasztó testradírok]

DIY cukros viasz és hogyan kell használni

Rózsavíz, mint arcfesték
Az arcfesték használata Kleopátra kedves volt. Minden reggel és este rózsavízzel törölte az arcát.
Ez a természetes toner hidratált és táplálta a bőrét, puha és sima.
A kegyetlen nyarakban permetezheti a rózsavizet az arcára, hogy Thanda hatást gyakoroljon a bőrre. Valójában a smink alapozó helyett rózsavizet is használhat. Ez miatt a bőr alapja könnyen és simán Cruz Azul Mez csúszik.
Forrás: wikigag.combeeswax arckrémként
A kozmetikai piacot arckrémek elárasztják. A Cleopatra egy speciális arckrémet használt, amelyben olajok, gyógynövények és méhviasz volt.
A krém elkészítéséhez a következő összetevőkre van szüksége – 2 evőkanál aloe vera juice, 4 csepp rózsa illóolaj, 1 evőkanál mandulaolaj, 2 kanál méhviasz.
Mindenekelőtt melegítse a méhviaszot és a mandulaolajat, amíg SL Benfica Mez folyékonyá nem válik (ügyeljen arra, hogy ne forralja). Most adjunk hozzá aloe vera juice -t és rózsa illóolajat, és alaposan keverjük össze. Valójában opcióként hozzáadhat az E -vitamin kapszulát is a krémbe. Hagyja lehűlni a krémet, adja át egy üvegtartályba, és tartsa a hűtőszekrényben. Nem kell aggódnia, mivel ez a Cleopatra-ihlette arckrém sokkal több, mint egy hétig tarthat.
Forrás: WordPress.comwhite agyag arcmaszként
A gyönyörű Kleopátra nagyon különös volt abban, hogy kiválasztotta a gyönyörű megjelenés módját. Az egyik közeli őrzött titka az arcmaszkok fehér agyag segítségével történő elkészítése volt. Így lehet elkészíteni.
Válasszon fehér agyagot, mézet, tejet és olívaolajat (vagy mandulaolajat). Keverjen össze 2 evőkanál fehér agyagot, 2 evőkanál tejet 1 evőkanál mézzel és 1 evőkanál olívaolajjal. Vigye fel ezt az arcára, és hagyja, hogy 10-15 percig pihenjen. Öblítse le vízzel. Készítse el a fehér agyagmaszkot olyan mennyiségben, amelyet néhány napig tárolhat a hűtőszekrényben. Észre fogja venni a frissítő és hihetetlenül kinézetű bőrt.
[Olvassa el még: Agyagmaszkok zsíros bőrre]
Vastag krém és méz, mint hidratáló és tápláló maszk
Amikor úgy használja, mint ahogyan Kleopátra tette, akkor imádni fogja, hogy a száraz bőr lédús őszibarackmá váljon.
Ennek a hatásnak a megszerzéséhez keverje össze 2 evőkanál, kivonatlan vastag krémet 1 evőkanál folyékony mézzel. Vigye fel az arcára és a nyakára, és hagyja, hogy 10 percig maradjon. Ezután öblítse le langyos vízzel. Ez a csoda maszk új életet fog lélegezni az unalmas és száraz bőrébe.
Forrás: wikigag.comeGg mint természetes sampon
Vajon egy tojás a báj céljára csenget? Ez az, amit Cleopatra a haja puha, gyönyörű és fényűzővé tette.
Csak annyit kell tennie, hogy törölje le a 3 tojást vízzel, és mossa meg a haját ezzel a természetes samponnal és öblítse le. Nézze meg, hogy a fényes ragyogás elterjedt a haján.
Meleg olajkezelés
A haj mély kondicionáló kezelése a Cleopatra kedvence volt, mivel ez a haját és a selymét fényessé tettenull

Választott szín: Teljesen fehér öltözék-motivációk

Kiválasztott szín: Teljesen fehér öltözék-motivációk-Noha ez a mandátum még mindig megfelelő lehet egyes emberek gondolataiban, a divatvilágban, a fejére nagyon sokat fordítottak.

Választott szín: Teljesen fehér öltözék-motivációk a weworewht-on keresztül
Semmi sem állítja a nyári nyárat inkább, mint egy teljesen fehér együttes, különösen akkor, ha a nyaralás utáni barnulással és a tengerparti hullámokkal rendelkezik. Amint arra számíthatunk, hogy a stíluskészlet a játék előtt áll, párosítva ropogós, tiszta getupjaikat a laza Stan Smiths-től a vonzó Aquazzura szandálokig, valamint a csúcskategóriás tervezőkkel, valamint a High Street-rel, amely számtalan lehetőséget kínál, számtalan lehetőséget kínál, Miért nem fogadja el a szezon legszebb (felejthetetlen) Sport Club Internacional Mez megjelenését.

Olivia Palermo, hogy új pörgetést tegyen az atlétikai trendre! Kilépett az Borussia Dortmund Mez N.Y.C. Ma egy pár feltűnő, darabos Etro cipőt használva.
Vanessa Jackman útján
Via Toovia
Valamitynavy.com -on keresztül
Vegye ki a tiszta jumpsuit megjelenését – anélkül, hogy vásárolna – a fehér nadrággal ellátott fehér ing használatával. Ez egy erőfeszítés nélküli, mégis hagyományos módszer arra, hogy pontosan hogyan Német labdarúgó-válogatott Mez stílusosítsa a szokásos fehér ingét. Valójában tökéletes az irodában lévő erődöntéshez.

A Sheerluxe -n keresztül
Via Glamradar
A FashionVibe -en keresztül
A divat hangulatán keresztül
a mindennapi-esszapizmuson keresztül

A tökéletes fehér nadrágnak nyárnak kell lennie. Ez elengedhetetlen egy eseményhez vagy az irodában. Függetlenül attól, hogy kicseréli egy régi kedvenc vagy követelmény motivációt egy teljesen új csavarhoz, gondoljon erre az egyablakos üzletre, hogy felfedezze a tökéletes fehér termékeket-bármilyen testtípusra vagy költségvetésre. Itt vannak a legjobb módszerek a fehér integrálására a ruhásszekrénybe.

Via Elle
Bloglovinon keresztül
Vanessa Hudgens minden fehér ruhát
Próbálja ki a kezelőszerzőt
Taylor Swift teljesen fehér ruhája
Mutasd meg a válladat