Van -e sokkal több a nagykereskedelmi ruhadarabok, mint csak a magas színvonalú és az árán?

Sokkal több a nagykereskedelmi ruhadarabok, mint csak a magas színvonalú és az árán?
2018.12.26., Autanic Global kiadta
Az időt, valamint a kis ruházati szolgáltatásokat arra ösztönzik, hogy a nagykereskedelmi ruhadarabokat az USA -ból, valamint az elismert gyártókról is kapják, bár gyakran aláássák ezt az ajánlásokat, és az első üzletből származnak. Nem azon dolgoznak, hogy felismerjék, hogy sokkal több van a gyártók és a ruházati szolgáltatások számára, amelyek csak a költségek és a magas színvonalúak.
A magas színvonalon és az áron túl
Igen, a végfelhasználói gondozás csak a ruházat magas színvonalú és költségeivel jár, ami azt jelzi, hogy neked is. Ez azonban nem korlátozhatja Önt attól, hogy ezen a kettőn túl nézzen; A vállalkozás növekedése és javítása, valamint a versenytársak előterjesztése érdekében.
Saját címke-Híres nagykereskedelmi ruházati gyártók, az USA személyes címkék ruháit kínálnak, amelyeket ezek az átlagos joe nagykereskedők nem. Ez a választás lehetőséget ad arra, hogy exponenciálisan kibővítse szolgáltatását. A saját személyes címkével ellátott ruhadarabok felállását bármilyen típusú gond nélkül, rövid időn belül; Jelentés- a saját ruházati márka.

A testreszabás – a nagykereskedelem személyre szabása rendkívül fontosnak bizonyult. Ez a választás elősegíti a magán ügyfelek eléggé kielégítését, valamint a versenytársak könnyedén történő túllépését. A legjobb gyártók és a gyártók kínálják ezt a lehetőséget, mások nem.
Promóciós ruházat – Néhány gyártó szakosodott erre a résre. Megértik a hirdetési technika „és bitjeit”. Nem csak a legjobb marketing ruhadarabok portfólióját kínálják gyors és egyszerű személyre szabási lehetőséggel, ám a vezető és a tapasztalt szakértők csapata szintén ösztönözni és ajánlást kínál, mint pontosan hogyan lehet a termékeket vagy szolgáltatásokat a leghatékonyabb módon reklámozni –
A vállalati márkaépítés – Az üzleti márkázás egészen más dolog, mint a marketing ruházat. Különböző módszert és technikát kell adaptálni egy márkanév reklámozásakor; Amellett, hogy a nagy döntéshozók pontosan megértik, hogyan kell ezt megtenni.
Eloszlás – az eloszlás a legfontosabb elem a ruházati üzletben. Ahhoz, hogy az ömlesztett legjobbat megkapja, a forgalmazást és a szállítást gyorsan és hatékonyan is szükség van. valamint a legnépszerűbb nagykereskedelmi disztribútorok az USA -ban excel.
Tehát legközelebb, amikor kimegy az USA -ban nagykereskedelmi ruhák megszerzéséhez, akkor túl kell néznie a magas színvonalú és az árat. Ezek minden bizonnyal rendkívül fontosak, azonban van néhány más dolog, amelyek segítenek abban, hogy növekedjenek, és valóban a gond nélkül kibővítsék a szolgálatát; Csak annyit kell tennie, hogy a legfelső és a megbízható nagykereskedelmi ruházati gyártók, az USA -ból származjanak.

Címkék:
saját címkézési ruházat
Saját címkézési ruhadarabok gyártói
Nagykereskedelmi ruházati gyártók USA
Nagykereskedelmi ruhadarabok USA
Nagykereskedelmi disztribútor ruházat

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Munkastílus: Rétegezés a tavaszhoz

, amit viselek:
Szoknya (itt, hasonló itt) // Ankara Top (egyedi elkészítés, próbálja ki itt/itt) // póló (itt/itt) // jcrew szivattyúk (itt próbáld ki ezeket/itt/itt/itt)
Örülök, hogy a színek, a nyomatok és a minták keverésére szolgál, és ez továbbra is igaz, ha a munka stílusára vonatkozik. Személy szerint úgy gondolom, hogy a munkastílusnak szórakoztatónak kell Svájci labdarúgó-válogatott Mez lennie, és ennek elérésének fantasztikus módja az, ha a színek vagy a kiegészítők tippeit beépítik. A tavaszi és a nyár megkönnyíti a munkastílusú rétegezést, és ugyanakkor fantasztikus módon kínálja az évszakok közötti átmenetet.
A mai bejegyzéshez rétegesítettem a kisgombot, a pirt és Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez az Anafrican Ankara nyomtatott peplum tetejét. Az Ankara Top különleges hangulatot ad az egész ruhának, és kitöltöttem a megjelenést a Kedvencelvet Green Pumpshat segítségével, amely kiegészíti a szoknyát és a tetejét.
Vásárolja meg a megjelenésemet

< >

A JavaScript jelenleg le van tiltva ebben a böngészőben. Újraaktiválja azt a tartalom megtekintéséhez.

Ön is élvezheti:

Szilveszteri ruhák ötletei…

Csodálatos leletek 100 dollár alatt, hogy most kapjanak

Dátum Éjszakai ötletek otthon, hogy kipróbálhassam…

Mit kell viselni, miközben ezen a Kawasaki Frontale Mez nyáron…

Tudjon meg.

Iratkozzon fel e -mail címével, hogy híreket és frissítéseket kapjon.

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Keresztnév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Vezetéknév

Email cím

Email cím

Email cím

Email cím

Iratkozz fel

Köszönjük hogy feliratkozott!

Szerezzen nagyon divatos, szublimált ruhákat nagykereskedelmi áron!

Szerezzen nagyon divatos, szublimált ruhákat nagykereskedelmi áron!
2018.12.12., Autanic Global kiadta
A szublimáció nem csak egy kiemelkedő stílus, ám most a divatmart. A fiatalok vagy a quey dashistas hibáztatása, ez egy kortárs digitális nyomtatás, amely a rendszeres ruházatot sokkal vonzóbbá és divatosabbá teszi. Az ilyen típusú nyomtatást azonban nem lehet használni semmilyen anyagban, csak a polimer anyagokban, ahol valóban jól működnek. A legjobb az egészben, hogy az ilyen típusú nyomatok soha nem öregszenek, mindig frissülnek, és átalakítják, és a sokkal több csípőre, valamint az eseményekre néznek ki.
Szublimált sportruházat
A divatot a sportba, és ez jól megtehető, ha az internetes üzleteket választja, és kapcsolatba lépjen a vezető termelőkkel, akik rugalmas mezek stílusát kapják, valamint a rövidnadrágot, így a látványos szublimációs csapat sokkal fantasztikusabban visel valamint fantasztikus. Mivel a szublimációs színezékek csak magas színvonalú szövetekben jelentkeznek jól, ezért a sportruházatok mindig szelídek a bőrön, rendkívül kényelmesek és minden bizonnyal divatosak.

A szublimációs ruházati termelők jól tudják, hogy az ilyen típusú ruházatok a legfinomabbak, ha a legjobb szövet, szín, stílus és nyomtatás személyre szabják. Az individualista ízlés nagyon fontos, hogy az ideális keveréket, valamint a divat, a stílus és a kényelem keverékét kapjuk.
Sokoldalú stílusok a rutin kopáshoz
A közelmúltban számos volt tanúja annak, hogy a fiatalok a szublimációs kabátot használják. Nem csak melegen tartják őket, hanem a szépség további szélét adják nekik. Úgy gondolva, hogy az ilyen típusú nyomtatás szintén furcsa stílusban, ne aggódjon, mivel a szépséget és az eleganciát is kölcsönözheti, amikor sokkal inkább és debonair dizájnt választ.

Ha ilyen a stílusos hányados, akkor a szublimációs pólók vásárlása nagykereskedelem a vezető producerektől online, nagyszerű lehetőség lesz. A készenléti emberek minden bizonnyal divatos és stílusosak, miközben a testreszabott gyártmányúakkal egész speciális tartományra jogosultak, amelyeket csak magának és ezzel a divatnyilatkozattal is megtarthat, minden bizonnyal elkülönülne a többi részétől a tömeg.

Mire vársz? Szerezd meg az általuk nyújtott diszkontrátákat azáltal, hogy online összegű megrendeléseket helyeznek el.

Címkék:
szublimált ruházat
szublimált ruhadarabok USA
szublimált csapatruházatok gyártói
szublimációs ruházati gyártók
szublimációs kabát
szublimációs T-pólók nagykereskedelem
szublimációs csapat viselése

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

oldali URL

Címke

Név*

Email*

oldali URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Splurge hétfő TPS-jelentése: Kötött gyapjúkeverék Blazer

A mindennapi TPS-jelentéseink egy munka-megfelelő öltözéket javasolnak, különféle árakon. Oooh La La: Szeretem ezt a gyapjúkeverék -blézert fordított darts -szal, alávetett varratokkal, valamint kissé párnázott vállakkal – kortársnak tűnik, pontosan ugyanabban az időben. Viselhetem ezt a különböző szürke (világosabb, sötétebb) árnyalatú árnyalatú, a szórakoztató monoton megjelenés érdekében – és egy erős színű pop -ot dobhat be valahol (nyaklánc, cipő, bross). A Blazer 1560 dollár a Net-A-Porternél. Haider Ackermann kötött gyapjúkeverék Blazer (itt van három olcsóbb verzió (471 dollár, 89 dollár, valamint 30 dollár), valamint egy fantasztikus és lenyűgöző plusz méretű verzió. Vegye figyelembe, hogy a plusz méretű üzlet Navabi eladással rendelkezik (Az árak akár 50% -kal) – A látogató egy ideje megemlítette, mint egy kis titkát; ez egy német hely, ahol ingyenes szállítás van az USA -ba. Nem bármi is megfelelő, ám készletük lenyűgözőnek és meglehetősen kifinomultnak tűnik. ) Látott egy fantasztikus darabot, amelyet ajánlni szeretne? Kérjük, küldje el e-mailt a tps@corporette.com címre.
Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. További részletek itt lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy társult marketingprogramban, amelynek célja az, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek összekapcsolásával.
Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, akár 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-féléves haverok és háztartási rendezvény, 40% -kal a teljes árú vásárlás!
Banán Köztársaság gyár-féléves haverok és háztartási rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – További 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Factory – akár 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; További 15% kedvezmény a felsők, ingek és cipők
Loft – 50% kedvezmény bármi, valamint ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot ment
Neiman Marcus – utolsó telefonhívás -eladás, akár 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg 60% -ot 9/12 -rel
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Trükk-Takarítson meg 40-70% -ot az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – akár 35% -kal az ágyneműből
Ejtőernyős-40% -ot takaríthat meg az utolsó esélyt

Néhány legújabb hozzászólásunk itt, itt, a Corporette -nél …
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módszereket kell szem előtt tartani a gyógyszerek elvételéhez

Mit kell vásárolni a munkához Ann Taylornál

Melyek a preferált TV -műsorok a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

Vállalati fejlécek: A legfinomabb módszerek (és mit kell elkerülni)

Melyek a legjobb ötletek az üzleti fejlövésben való nagyszerű megjelenéshez? A „Jól nézni” kell a cél? Jitor J látogató csodák:
Van egy szakértői fotózásom. bármilyen típusú általános ajánlás?
Sok szerencsét, J! Nem beszéltünk arról, hogy mit kell viselni az üzleti fejlécekhez, vagy hogy szemüveget viseljünk az üzleti fotójában, vagy pontosan hogyan kell egy ideig egy szakértői fejlövés sminkjét készíteni, tehát nézzük meg újra. Mint már korábban kijelentettem, mindenekelőtt azt hiszem, hogy az üzleti fénykép elsődleges célja az, hogy barátságosnak tűnjön. Ne próbáljon „okosnak” vagy lenyűgözőnek tűnni, vagy (Isten tiltja) gyönyörű vagy stílusos.

Rendben van, ha végül intelligens, érdekes, gyönyörű vagy stílusos, mert, tudod, nem próbálja meg-hagyja el a kacsat, és égő, nem barátságos Smizes is, amikor fotózik barátokkal.
Ami az „intelligens megjelenést” illeti – sokszor az üzleti fejlövés megjelenik az önéletrajz rövidített típusa és a tapasztalatok mellett. Hagyja, hogy az emberek megvizsgálják az Ön intelligenciáját a munka évei alapján, nem egyetlen fénykép alapján. (Azt állítanám, hogy a tervezés itt megjelenik, és okosnak tűnik. Ne légy ilyen modell.)
A fejlövés funkciója valóban abban a két másodperces, tudatalatti, bél döntéssel rendelkezik: Szeretnék vele dolgozni? Úgy néz ki, mint valaki, aki időben megkapná azt, amit akarok, hibák nélkül? Lehet, hogy a „barátságos” helyett a „felelősségteljesnek” állíthatom, azt hiszem, azonban azt hiszem, hogy megpróbálom „felelősségvállalni” vagy „kompetensnek” nézni, egy bolond célja a haj fésülésén túl, és gondoskodom arról, hogy az Ön által folytat Ahogy a ruhák kiegészítik a foltokat, valamint így tovább.
A 0,02 dollárhoz ez néhány más tipp:
– Hidd el: „Interjústílus”. Ha alkalmas a feladatinterjúkra, az első ügyfél -találkozókra vagy más hatalmas eseményekre, akkor legalább viseljen egy galléros blézert a képen.
– Találd ki, mi a kedves – ez egy kicsit más, mint a szépséglövés előkészítése. Például az interakciós képeimhez vödrök sminkeket, hamis szempillákat, valamint alapot használtam (ami számomra egy hatalmas ajánlat, figyelembe véve, hogy soha nem hordok alapot).
Az üzleti vállalkozásom számára mindig is előreléptem a hajam, így sokkal jobban esik át a homlokomon, mint a valódi életben, elválasztott egy szálat az őszre, szépen a vállam előtt, poroztam az orromot, és megbizonyosodtam arról, hogy én is megbizonyosodtam Ha elpirult, valamint a (megfelelően alkalmazott) rúzs volt, amely illeszkedik az „Interjú smink” elméletéhez, miszerint a sminknek a) nem szabad elvonni, és b) ébren és életben is néz ki.

– Összpontosítson arra, hogy mi lesz a képen. Lehet, hogy van egy gyilkos élvezése vagy csodálatos cipője, azonban ha a fénykép váll fel van állítva, higgy egy bross vagy medál közelében. Itt hagyom a szokásos módon – gyöngyök vagy valami finom, nem pedig valami hatalmas és blingy, bár én ismét én vagyok.
– Végül nézzen ki magadnak – vagy legalábbis az interjúját/az első kielégítő önmagát. Ha mindig szemüveget visel, tartsa be őket a fényképén. Ha soha nem viseli a haját, ne kapjon elegáns francia csavarást, mivel úgy gondolja, hogy sokkal profibbnak tűnik. Ha soha nem viseli a göndör haját egyenesen, akkor ne robbant a fotóhoz. Számomra az „első találkozó” keresés bármit is tartalmazna, valamint a hajam lefelé (annak ellenére, hogy ez utóbbi 50/50, valamint a 90% szemüveg/haj felfelé, amikor csendesen dolgozom, találkozók nélkül. tervezett), tehát ez lenne a személyes döntéseim, de még egyszer – én vagyok én.
Olvasók, mit viseltél az üzleti fejlövéseihez? Láttál már valamilyen valóban sajnálatos fejlövést, akár a saját szervezetében, akár másutt?
(Gaah, valamint a beírásom szerint úgy tűnik, hogy szem előtt tartom a látogatókat, hogy negatívan beszélnek a politikai/tudományos alak fejlövéséről a közelmúlt Ez a fénykép. A valódi élet, valamint az önéletrajza sokkal hangosabban beszél, mint a fényképe.)

A képen (2014): Goran Djukanovic/Shutterstock. Közösségi hálózati képek (2018): Betétek képei /Allaserebrina.

A csütörtök munkaruháinak jelentése: A Dream Pant

A mindennapi munkaruhák jelentései egy darab munkának megfelelő ruhát javasolnak számos áron.
Az Everlane Dream Pant okból hagyományos. Puha, kétszer kötött anyagból készül, amely hangulatosnak érzi magát, bár csiszoltnak tűnik. Ráadásul van egy rugalmas dereka napokig, amikor a gombok és a cipzár is túl sokat kezelni. (Mindannyian ott voltunk, igaz?)
A nadrág 88 dollár az Everlane -nál, és XXS – 4XL méretű. Hasonlóképpen öt másik színben kaphatók, bár nem mindegyiknek van a teljes mérettartománya.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat hozhat a bejegyzésben szereplő linkek útján történő vásárlásokhoz. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Munkaruhák értékesítése a 8.25.22 -re…
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Neiman Marcus – eladó, legfeljebb 75% kedvezmény!
Net-A-Porter-7000+ új vonal hozzáadva, akár 80% kedvezmény!
Nordstrom – 7000 új markdowns a nők számára
Lo & Sons – akár 50% kedvezmény!
Of Mercer – Tárolóüzem eladás: Legfeljebb 60% kedvezmény
Loft: Nyári engedély: akár 70% -kal a szokásos áraktól
J.Crew-75 USD farmer és még sok más kopás-stílus
J.Crew Factory-40 USD-60 USD mindent elől; 10 USD -t minden 50 dollárért, amelyet költenek

Egyéb jegyzet értékesítése:
Buffy-az iskolába járó megtakarítások: akár 15% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek
Megújulás – Nappali eladás: Legfeljebb 30% kedvezmény (az olvasók szeretik a megvilágításukat)

A Frugal pénteki TPS-jelentése: Selyem nyakkendő nyak blúz

A napi TPS-jelentések egy darab munkának megfelelő ruhát javasolnak, különféle áron. Corinthians Paulista Mez A selyemblúzok klasszikus tárgyak egy működő szekrény számára, és szeretem ezeket a Wyattból származó gazdasági nyakkendő nyakát. A kapcsolatok valóban jól néznek ki egy íjban (a képen látható módon); Általában úgy kötöttem őket, mint egy férfi nyakkendő is. Sok szín és méret maradt – a blúz 160 dollár volt, de 49,50 USD. Wyatt nyakkendő nyak blúz PSST: Itt van egy plusz méretű alternatíva. Látott egy fantasztikus darabot, amelyet szeretne ajánlani? Kérjük, küldje el e-mailt a tps@corporette.com címre.
Ez a bejegyzés affiliate linkekből áll, és a Corporette® jutalékokat szerezhet az ebben a bejegyzésben található linkek útján történő vásárlásokért. Sokkal további részletekért lásd itt. Nagyon köszönöm a támogatásod!
Részt veszünk az Amazon Services LLC Associates Programban, egy kapcsolt hirdetési programban, amelyet az AMlicts számunkra hoztak létre, hogy díjakat szerezzünk az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával.
Munkaruhák értékesítése a 9.23.22 -re (a kedvenceink merészen!):
Ann Taylor – 30% kedvezmény a vásárlásnak (kizárások vonatkoznak).
Amour Vert-a szezon végének eladásának vége, legfeljebb 50% -kal (nagyszerű selyemblúzokhoz és környezetbarát ruhákhoz).
Banán Köztársaság-féléves barátok és családi rendezvény, 40% kedvezmény a teljes áron!
Banán Republic Atletico Mineiro Mez Factory-féléves barátok és családi rendezvény, 50% kedvezmény a vásárlás!
J.Crew – extra 30% kedvezmény az eladási stílusok
J.Crew Bayer 04 Leverkusen Mez Factory – legfeljebb 50% -kal mindent; Minden farmer 49,95 USD; További 15% kedvezmény a tetejére, pólókra és cipőkre
Loft – 50% kedvezmény minden és ingyenes szállítás!
M.M. Lafleur – 80% -ot takaríthat meg
Neiman Marcus – Utolsó hívás eladás, legfeljebb 75% kedvezmény!
Nordstrom – A nyári eladás be van kapcsolva! Takarítson meg akár 60% -ot a 9/12 -től
Saks Fifth Avenue – Designer eladás, akár 70% kedvezmény!
Victoria’s Secret-40-70% -ot takaríthat meg az 1000-es értékesítési stíluson

Egyéb jegyzet értékesítése:
BUFFY – Legfeljebb 35% -kal az ágynemű
Ejtőernyős-Takarítson meg akár 40% -ot az utolsó esélyes tételeknek

Néhány legfrissebb cikkünk itt, a Corporette -nál…
12 egyszerű frissítés az irodához

Könnyű módja annak, hogy emlékezzen arra, hogy elhozza a gyógyszereit

Mit kell szerezni Ann Taylornál

Melyek a kedvenc TV -műsoraid a munkaruhák inspirációjához?

Remek Apple parancsikonok, amelyek segítenek a munkahelyen

A minimalista és a semleges manikűr koncepciók, amelyek uralják az őszi

monokróm, absztrakt minták vagy semleges geometriai vonalakat, nagyon sokat akarnak egy minimalista köröm művészeti stílushoz. Akár DIY manikűröt csinálsz házban, akár szalonba látogat, hagyja, hogy ezek a minimalista körömstílusok legyenek az inspiráció. Itt kerekítettük a kívánt stílusokat, amelyeket el akar venni, a mikrokoroktól az egyszerű őszi hangulatú tervekig.

Mi a minimalista és a semleges manikűr?

Ez a megfelelő típusú manikűr valaki számára, aki nem akar rendkívül részletes és figyelemre méltó készletet, vagy olyan személyt, aki a témájú ünnepi köröm koncepciójára ütközik. Azok számára, akik otthon csiszolják a körmét, a minimalista módszerek és a stílusok teljesen hozzáférhetők, valamint egyszerűek. Ugyanúgy, mint a nagyszerű hír a köröm művészeti kezdőknek.

Hogyan lehet otthon minimalista manikűröt csinálni?

A saját köröm művészetének a házban történő elkészítése nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik: győződjön meg arról, hogy válasszon egy egyszerű stílust. A felső és az alsó kabátok szintén fontosak, mivel ez biztosítja a körmök és a formatervezés védelmét. Ügyeljen arra, hogy megértse az alapvető tippek betartását:

Kis vonalakhoz vagy pontokhoz használjon hajtűket vagy fogpiszkálókat. Nagyobb pontokhoz használja a kozmetikumok tisztítását vagy a golyó alakú tű végét.

Használjon négyzet alakú ónfilmet kombinációként, valamint helyezze rá a pocsolya pocsolyát.

A választott dottáló szerszámmal merüljön be a színbe, és gondosan nyomja meg az előnyben részesített köröm területét.

Ez a minimalista körömstílus adaptálható a személyes stílusához, függetlenül attól, hogy semleges színt választ, vagy olyan színes pop -ot akar, amely még mindig meglehetősen finom. A krémes és a krémes fél és fél csokoládé tökéletes az előnyben részesített zabtej-latte-hez, valamint az ősszel uralkodik.

Lásd még

Őszi divat, üzlet és stílus
4 Vissza az irodai mintákhoz, amelyek izgatni fognak, jöjjön dolgozni

És hogy sokkal jobb vizuális és néhány fogalmat biztosítson az induláshoz, kerekítettük a minimalista és a semleges manikűr koncepciókat, amelyek uralják az őszet, és folyamatosan görgetjük a következő manikűrötletet.

Hogyan lehet hozzáadni a bőr rövidnadrágot a téli öltözékéhez

Hittél -e valaha a téli rövidnadrág használatában, ám a hideg időjárás miatt elriasztottnak érezte magát? Mivel csak néhány hétig télig, pontosan megosztom veled, hogyan lehet stílusosan viselni a bőrnadrágot (vagy bármilyen típusú rövidnadrágot) a hideg évszakban, és nagyszerű divatos megjelenést készítek. Megértem, hogy egész évben várt a télen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kihúzza a preferált darab pulóverét, a térdmagasságát, valamint természetesen az imádnivaló bőrnadrágot. Szerencsére a tél szintén a legjobb szezon a bármilyen öltözék stílusának (beleértve a rövidnadrágot is) stílusához, mivel a téli nagy mennyiségű rétegezés szükséges. Párosíthatja őket a cipőktől és a hosszú kabátoktól kezdve, a hosszú, kötött pulóverekig, valamint a térdmagasságig. Amellett, hogy megosztom veled néhány divatos tippet arról, hogyan lehet a bőr rövidnadrágot hozzáadni a téli öltözékéhez, amely melegen tartja, mégis elegáns.

< >

< >

< >

Tippek a bőr rövidnadrágának pontosan a télen történő stílusához

1. Adjon hozzá egy hosszú kabátot vagy pufferkabátot, hogy réteges megjelenést készítsen, és meleg stílusban maradjon.
Amikor a bőr rövidnadrágot egy kabáttal párosítja, a legelső dolog, amit igényel, egy kiváló téli kabát, vagy talán a személyes kedvencem, egy pufferkabát. Számos különféle stílus, valamint hosszú réteg létezik, amelyek párosíthatók a télen rövidnadrágoddal: hosszú övszázrétegek, rövid vagy hosszú pufferrétegek. Amit a téli darabból szeretne, az az, hogy a testének nagy részét lefedi, ha használja, azonban nem ad hozzá semmiféle szükségtelen tömeget, mivel ez csak az egész ruhától elvonja a figyelmét, így ugyanolyan jól, és egyáltalán nem divatosnak tűnik. – Kiváló kabát az, amit megkövetel, hogy párosuljon ezzel a ruhával, valamint itt van néhány példa arra, amit értek: hosszabb, a teve kabátok télen hihetetlennek tűnnek, tehát ha van egy a szekrényedben, próbálja meg párosítani. Bőr rövidnadrág, valamint cipők egy hölgy, mégis nőies megjelenéshez.
A hosszabb fekete téli kabát szintén kiválóan működik, mindaddig, amíg a lábad nagy részét fekete bőr rövidnadrággal borítja, vagy hozzáad egy pár fekete szorosan, hogy rövidebb hosszúságú kabáttal menjen, hogy melegen maradjon. Ehhez a megjelenéshez személyesen térdmagas csizmával megyek, bár bármilyen típusú fajta is működni fog.
2. Kötött pulóver vagy teknősítő teteje
A Turtleneck pulóverek tökéletes rétegű darabok, amelyeket gyorsan kabátok és dzsekik alatt viselhet, anélkül, hogy bármilyen kiegészítő tömeget hozzáadnának a sziluettjéhez. Melegen tartják Önt, de nem fojtogatja a ruhádat, tehát ha kéznél van bőr rövidnadrágod, nincs sokkal jobb idő, mint most, hogy együtt kipróbálhassuk őket.
Ami a kötött pulóvereket illeti, ez egy újabb kötelező tél, mivel mindenféle színben, formában, mintnull