A legfinomabb mosható nadrág a munkához

A legjobb ruhák nőket 2022 -ig: egy / két / három / négy / öt / hat (ugyanakkor a képen nem is a képen!) – Hasonlóképpen ellenőrizze a Roundup -ot Az iroda legjobb pull-on nadrágja!

Persze, mindannyian megértjük, hogy a szekrényekben milyen alapvető szakértőknek kell lenniük, azonban ha először vásárol egyet, vagy a földre használt egyet cserél, fájdalom lehet, ha pontosan felfedezi a A jobb inkarnáció az üzletekben. A „Hunt” című részben böngészünk egy olyan alapvető termék üzletében, amelynek minden hölgynek rendelkeznie kell.
Nem beszéltünk a mosható nadrágról messze is, tehát azt hittem, hogy ma egy körbejárást végezek. (Ha az Ön számára fontos a gépmosható ruhadarabok, akkor ellenőrizze a mosható szerda funkciónkat a korporettemumokon, vagy a mosható munkaruhák legjobb márkáinak körét. A mosható nadrág mosásához:

Keresse meg a szakaszot, ha online vásárol. Ha szűkíteni szeretné a böngészést a gépek mosható nadrágjához, keresse meg őket nyújtó nyújtást – szinte mindig mosható. (De az internetes leírásokon a legtöbb megmondja, mi a javasolt ellátás.)
Csak akkor hajtsa végre őket, ha előbb megmosta őket. A legelső mosoda után lehet, hogy kissé zsugorodhat – várjon, amíg addig is felidézik őket. (De vegye figyelembe, hogy vannak olyan márkák, amelyek rövidebb beillesztést kínálnak a „szokásos” nadrágok számára, így nem követelheti meg őket.)
Mossa meg őket hideg vízben a házban – és ne tegye a szárítóba. Legalább nem rendkívül sokáig. Általában szeretem a nadrágomat a szárítóba helyezni kb. 15 percig – ez kiszabadítja a ráncokat, és csak egy kis idő a szárítólapral lágyabbá teszi őket. Mindig a nadrágomat mosom, és általában használom a Woolite -t, valamint a nadrágom finom ciklusát.
Tegye fel őket fejjel lefelé, hogy megszáradjon. A derékpánt súlya feszesen húzza a nadrágot, hatékonyan simítva őket. (Szinte soha nem vasalok!) Amikor a fogasba helyezi őket, tegye meg a legjobbat, hogy megőrizze a nadrág gyűrését – ha nem volt ránc, csak tegye össze az Indss -t szépen.
A címkén a „Vidéktisztítás” általában azt jelenti, hogy mossa meg őket (de a saját felelősségére is folytathatja). Az a hatalmas dolog, amit itt megérteni, az, hogy a „csak vegytiszta” azt jelenti, hogy csak a vegytiszta. Ha ez csak „vegytiszta”, akkor általában vagy megszáradhatja őket, vagy mossa meg őket. A futásteljesítményed itt változhat, de: hacsak nem igazán tetszett a nadrágpár, akkor a „vegytisztító” nadrágot örvényt adnék az alátétben is – főleg ha a nadrág teljesen természetes szálakból áll (az egyik előnye bélelt nadrág). Először érdemes elvégezni egy területi tesztet.

Olvasók, melyek a preferált stílusok, valamint a márkák a mosható nadrághoz? Melyek a legfinomabb tippeid, hogy gondoskodjanak róluk?

Ez a közzététel társult linkeket tartalmaz, valamint a Corporette® jutalékokat készíthet a bejegyzésben található linkekkel végzett vásárlásokhoz. További részletek itt lásd itt. Mondj köszönöm neked nagyon a támogatást!
Néhány preferált márkánk a mosható munkaruhákból 2021-ig: környezetbarát / fekete / fekete / haditengerészet

*Megértem, hogy egy „vékony” nadrágpárral minden mérés megváltoztatott egy rövidebb nő számára, míg a „rövidebb hosszúságú” rutin pár párja csak az inam megváltozott – 5’4 ″ -nél általában a „rövidebbet részesítem előnyben. – Hosszúság egy kis illeszkedésig, legalábbis, ha azt tervezem, hogy lakásokkal viselem őket. Hölgyeim, mit gondolsz?
Kezdjük a Roundup -ot a Loft segítségével, amely ma 40% -os eladással rendelkezik, nincs szükség kódra. Van egy pár nadrágom ebben a „dupla dobby” anyagban, és nincs panaszom – rendkívül könnyen mosnak; Tartsa a szakaszot stb. A nadrág fekete, haditengerészet és bézs színben kapható, valamint általában 69,50 dollár. A kóddal 42 dollárra kerülnek. (Vegye figyelembe, hogy az anyag szintén rendelkezésre áll a Julie Cut -ban, a terhességi méret mellett.) 2017 Frissítés: Ezt a pontos nadrágot most már felajánlják A nadrággyűjtemény az.

Következő lépés: A 7. sugárút nadrágja a New York & Company -tól. Zillion színben és stílusban kaphatók (sok boka nadrág, valamint széles fáklyák, ha akarod; egy bootcutot ábrázoltam). Ezek elérhetők 0-18 méretben, „átlagos”, kicsi és magas, valamint szuper rendkívül felülvizsgálva. Általában 59,95 dollár, azonban ezek 20% -kal vannak jelölve 47,96 dollárra; Ha 3-4 párot vásárol, akkor 30% kedvezményt kaphat, valamint 50% kedvezményt, ha 5 vagy több párot vásárol. Vegye figyelembe, hogy ha valóban zavarod a derekával (vagy talán a terhesség korai szakaszában), akkor még behúzott nadrággal is rendelkeznek. 7. Avenue Superstretch Bootcut nadrág

Botnull

Hogyan vásárolhatunk nagyszerű ruhákat hibás nélkül

Pontosan hogyan lehet nagyszerű ruhákat vásárolni anélkül, hogy hibát követne el
2012.21.25., Autanic Global közzétette

A ruhák vásárlásának a nehézségei is zavaróak lehetnek. Gyakran előfordul, hogy a fejedben egy koncepcióval megy a boltba, de ha eléri, nincs koncepciója, hová kezdje. Olyan sok különböző vágással, méretgel, stílussal, színvel és márkákkal, amelyeket elárasztottnak érzett. Ha van egy koncepciója arról, hogy mi néz ki rajtad, akkor ez sokkal könnyebbé teszi a nagyszerű ruhák kiválasztását.
A floridai egyik legkiválóbb nagykereskedelmi ruházati gyártó hihetetlen, lenyűgöző, kiváló minőségű ruhák gyűjteményét tartalmazza!
A következő alkalommal, amikor vásárlásra megy, tartsa meg a szem előtt tartó ajánlásokat.
Ismerje meg a méréseit
Függetlenül attól, hogy testreszabott-e vagy ruházatot kap, a legszebb, hogy szem előtt tartsa a pontos arányokat. A szalag felhasználásával vegye le a saját méréseit, és vegye figyelembe.
Győződjön meg arról, hogy a ruhadarabok illeszkednek
A nagyszerű ruhák kiválasztásának sok kritikus része ideális illeszkedés. Általában egy olyan ruhadarab, amely jól illeszkedik, azonban a szégyenteljes stílusban sokkal jobban néz ki, mint egy olyan termék, amelynek rossz formájú, olyan stílusban, amely jelezte, hogy a test alakját hízeld.
Vásároljon olyan darabokat, amelyek ma formálnak
Soha ne kapjon egy darab ruhadarabot, amelyben azt gondolja, hogy most nem illik jól ideális, de akkor is, amikor eltalálja a fitneszközpontot, és lefogy. Nem, nem pontosan így kap ruhát. Mivel nem akarod pénzt pazarolni olyan ruhákra, amelyeket soha nem viselhet, mindig vásároljon a jelenleg rendelkezésére álló figurát, nem pedig azt, amelyet a jövőben is jelent.
Válasszon olyan színeket, amelyek fantasztikusan néznek ki rajtad
Keresse meg azokat a ruhákat, amelyek megfelelnek a bőrének hangjainak. Próbáljon ki egy olyan szekrény kidolgozását, amely csak egy vagy kettő kapcsokat tartalmaz, sokkal több színt.
Fizessen kamatot minden darab értékére
Ha fizethet a minőségi, megbízható termékek megszerzéséért, akkor hosszú távon pénzt takarít meg. Egy eset esetén, ha egy nagyszerű csizmapár kétszer annyit fizet, de tízszer tart, akkor sokkal több pénzt fog fizetni az idő múlásával tíz pár olcsó csizma esetén.
Fedje le az alapokat
Győződjön meg arról, hogy van szilárd darabja, amelyet számos forgatókönyvben viselhet, amikor elemeket választ. Végül is egy szekrényt szeretne, mint amennyire a munkából egy laza utazásra vezethet a barátokkal, anélkül, hogy olyan sok darab lenne, amelyek csak egy típusú alkalomra vonatkoznak.
Vásároljon szem előtt a jelenlegi szekrényével
Addig, amíg nem megy teljes ruházatra, soha ne vásároljon darabot, hacsak nem érti, hogy mit fog viselni. Mielőtt egy adott ruhadarabot kapna, pszichológiailag előállít egy vagy sokkal több terméket felhasználva, valamint a már birtokában lévő termékeket.
A kiváló nagykereskedelmi applikációs gyermekruhák azonnali követelménye, ha kapcsolatba kell lépnie az USA neves ruhadarabokkal! Ellenőrizze a katalógust, válassza ki, mit szeretne, és most végezzen ömlesztett vásárlást!
Audio verzió: Kattintson ide
Legfrissebb katalógus: Letöltés
Címkék:
Ruházati nagykereskedők Floridában
Ruházatgyártók Floridában
Ruházati gyártók floridai
ruházati nagykereskedők floridai
Férfi nagykereskedelmi ruházati gyártók floridai
Nagykereskedelmi applikáció gyermekruházat
Nagykereskedelmi gyermekruházat
Nagykereskedelmi gyermek ruhadarabok forgalmazói
Nagykereskedelmi gyermek ruhadarabok forgalmazói Ohioban
Nagykereskedelmi gyermek ruhadarabok ömlesztve
Nagykereskedelmi gyermek ruhadarabok New Yorkban

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Mit kell viselni egy hazatérő hálózati eseményhez

Mit kell viselnie egy öregdiák -hálózati rendezvényen közvetlenül a hazatérés előtt? Hogyan kell kitalálnia, mit kell viselni? Reader M Wonders…
Néhány hét múlva részt veszek egy hálózati rendezvényen, és kissé zavart vagyok abban, hogy mit kell viselni. Ez az egyetemi hazatérés része, és közvetlenül a hazatérő játék előtt van (foci az iskolámhoz). Nem tervezem, hogy részt veszek a játékban. Aggódom azonban, hogy egy öltöny vagy valami, amit általában egy hálózati rendezvényen viselnék, túl formális lesz. Ez az esemény szombaton zajlik a férfi futballjáték előtt. Milyen öltözék megfelelő az ilyen keverőhöz? Attól tartok, hogy az iskolámat képviselő ing túl hétköznapi lesz, de nem vagyok biztos benne, hogy mi lesz elkerülve a túl öltözött lenni. Mik a gondolataid?

Nehéz kérdés, M. Olvasó először arra buzdítanám, hogy menjen el az egyszerű útvonalon: hívja a toborzás/öregdiákot/más embereket, akik felállítják az eseményt, és kérdezzék meg, mi a javasolt öltözék. Nézze meg, találhat-e képeket arról, amit az emberek korábban viseltek, vagy megnézheti-e egy olyan barátot, aki részt vett az előző években (egyébként használja azt általános bejelentkezésként hálózati célokra!).

Ennek elmulasztásakor itt van a dolog: Az esemény leírása valóban számít. Ha úgy írják le, mint például: „Keverje össze és keverje össze más fiatal szakemberekkel”, látom, hogy az iskola elősegíti mind a hálózatot, mind a flörtölést, és azt mondanám, hogy minden öltözék tisztességes játék, mindaddig, amíg nem jelenik meg Kardashian vagy más Insta-csillag. (Más szavakkal, hagyja otthon a latex ruháját vagy az átlátszó szoknyát.)
Végül is: Lehet, hogy elmehet egy randevúra az esemény után, akkor egy villásreggeliből származhat barátnőivel stb., De: ha az eseményt mondjuk, mint például egy „professzionális hálózati esemény”, akkor én, akkor én ‘ D Mondja, hogy ez növeli a játékot, és azt javasolja, hogy viseljen valamit a névjegykártyák zsebével, és húzza az öltözékének legalább 50% -át a munkaszekrényéből.
Megjegyzem, hogy ezeken az eseményeken – különösen egy egyetemi otthoni ügyben -, hogy teljesen helyénvaló az iskolai színek viselése, hogy megmutassa a szellemét. Nemrégiben elmentem egy rendezvényre az Undergrad Intézetben (Northwestern), ahol arra buzdítottak minket, hogy lila viseljen, és azért tettem, mert véletlenül van egy lila blézer, amelyet szeretek, és aligha viselek. Képzelje el a meglepetésemet, amikor megjelent, és az egész szoba teljes lila volt. (Köszönöm a jóságnak, hogy nem vettem lazán!) A 0,02 dollárért nem viselnék olyan inget, amely az iskola nevét viseli, vagy rajta volt az iskolai jelvény (például egy póló), de ez vagyok.

Ha valóban veszteséges, hogy mit kell viselni, azt javaslom, hogy viseljen bármit, ami kényelmesebben érzi magát: hüvelyruhát, remélhetőleg zsebekkel, alkalmi cipőkkel (például csizmák harisnyanadrággal, magas csizmával stb.)- Vagy a legjobb farmer, az öltözött cipő (nem kell irodainak lennie, de valószínűleg egy lépéssel felfelé a cipőktől), egy üzleti szempontból megfelelő felső, amely lehet az iskola színeiben (ez az iskolai szellemétől függ), És – valószínűleg a külső hőmérsékletektől függően – a felsőruházat helyett blézer vagy pulóver, amelyet a belső hőmérséklettől függően tart, vagy levesz.
PSST: 2022 -től a legjobb munkaruháknak zsebük van, köztük M.M.Lafleur, J.Crew és Boden – Nordstromnak is van egy csomója!
Olvasók, mit gondolnak arról, hogy mit kell viselni egy szombati esti rendezvényre az iskolájával? Általánosságban elmondható, hogy hogyan lehet megmondani, hogy az eseményt keverővel és hálózati eseményként használják? Mi a véleményed az Alumni School Spirit öltözékről általában?
PSST: Ha egy nagyszerű farmert keres, amelyet egy blézerrel vagy Jardigannal rétegez, akkor ez a legújabb kedvenceink…

2022 Frissítés: Ezek a munka legjobb farmerjei (affiliate linkek): 1) Paige 2) Madewell 3) Topshop 4) Wit & Wisdom 5) Levi’s’s

És a pulóver blézerei is egyszerű módja lehet a „csiszolt, de nem túl feszült” elvégzésére – itt vannak a legújabb kedvenceink:

A fenti képen, nagyszerű pulóver dzsekik az irodához: fekete / sötétkék / fekete / szürke / kivágott fekete

A képen: Autumn Passageway McMaster Egyetem, amelyet eredetileg Bobcatnorth Flickr -be töltött fel.

A heti hírfrissítés

Az NPR pontosan megosztotta, hogy a Keleti Alapítók hogyan dolgoznak a narratívák irányításában, mivel a fellebbezési minták vonzzák kultúrájukból.
A washingtoni közzététel ajánlásokat adott a chatty kollégák digitális határának meghatározásáról.
A New York Times megfigyelte: „Az irodai szörnyek megpróbálják visszakapni a módszerüket 2019 -hez.”
A felsőoktatás krónikája pontosan elmagyarázta, hogyan lehet meggyógyítani egy sérült munkacsoportot, amelyet örökölt.
Az Atlanti -óceán elgondolkodott Sheryl Sandberg hagyományáról, amikor távozik a Facebook -on.
Wired megosztotta, hogy a fogamzásgátló tablettákkal kapcsolatos tanulmányok továbbra is ismeretlenek a mentális egészségről és a wellness hatásáról; Eközben Ms. Magazine egy leendő új férfi alternatívát vizsgált meg.
A Vox megjegyezte, hogy a vazektómiai gondozáshoz való hozzáférés bővítése elősegítheti a fogamzásgátló néhány problémáját.
A washingtoni közzététel pontosan elmagyarázta, hogyan lehet meghatározni a veszélyt a hosszú covid korában.
A chatelaine mélyreható, amit a tájékozott hozzájárulás jelez a nőgyógyászati ​​ellátásban.
A hét nevetése a New Yorkerből származik, a „Kvíz: Kate Bush, a nyolcvanas évek nosztalgia vagy a fasiszta apokalipszis kezdete?”

A korporettemomokon a közelmúltban …
Az olvasók pontosan arról beszéltek, hogy mennyi ideig tervezték szoptatni, valamint azt, hogy mi történt.
Visszatekintettünk a korábbi Corporettemoms hozzászólásokra, beleértve azt is, hogy mit kell csomagolni az egészségügyi létesítmény táskájába, valamint az iroda legjobb terhességi nadrágját.
Néhány ruhát használtunk a dolgozó anyukákhoz, beleértve néhány terhességi alapot, valamint mosható munkaruhát.

Hiányzott valami? Adja hozzá őket ide, vagy küldje el őket a news@corporette.com címre. Mondj köszönöm neked! Továbbá: Anyuk vagy anyuka vagy? Ne hagyja ki a heti hírfrissítést a Corporettemoms -on.
Társadalmi érzés? Megvizsgálhat minket a Facebookon vagy az Instagram -on, vagy a Bloglovin, a Pinterest vagy a Twitter útján!