Őszi szekrény a Boho öltözék koncepcióinak

Anyag szekrény a Boho öltözék koncepcióinak-nagyszerű dolog, hogy őszi divatunk van, hogy előrelépjünk a Stade Rennais FC Mez sálak, a zsákmányok, a hangulatos kötött pulóverek és a tök fűszeres ízűek felvételéhez.

Őszi szekrény a boho öltözék ötleteihez
Vegye ki a kedvelt bohém alapjait nyártól őszig, úgy, hogy hosszabb ujjú, valamint a gladiátor szandál helyett az eltömőhöz választja. Dobjon el egy könnyű porlasztót vagy kötözött kardigánt az együttese fölé, ha követelmény lenne.

Vegyünk egy csodálatos nyári ruhát közvetlenül az őszbe, ha párosítják a szezon on-trendjének térd-csizmájával. Benefit-pontok, ha a ruha hímzett nyomtatással rendelkezik, Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez és a csizma velúr vagy velúrszerű anyag.

Még mindig viselheti a nyári kedvenceit, mint például ez az élénk Paisley mini-ruhák, valamint a rojtos csizma. Csak győződjön meg róla, hogy dobjon egy vastagabb kimonót vagy hosszú kardigánt, miközben a hőmérsékletek mártani kezdenek! Amellett, hogy az előre nem látható részletekről beszélünk, keverjük össze a téli borjúhosszú csizmákkal egy szellős boho maxi ruhával! Olyan egyszerű, mégis annyira elegáns.

Lásd még

Őszi divat, üzlet és stílus
Kötöttáru -minta az őszre, amelyet meg kell ismételnie

Játsszon struktúrákkal, valamint nyomatokkal ugrató ruhák használatával kötött kardigánok alatt, és/vagy párosítva őket texturált harisnyanadrággal, valamint borjúhosszú csizmával. A különböző stílusok és a hosszúságok keverése egy Angol labdarúgó-válogatott Mez szórakoztató módszer a nyári divat frissének tartására.